Ötmilliós bírságot kapott az MKB Bank

2019. február 13. 21:54

Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán publikált határozatában ötmillió forintra bírságolta az MKB Bankot továbbra is fennálló pénzforgalmi szabálysértés miatt, amelyet a hitelintézetnek szeptember végéig kell orvosolnia.

2019. február 13. 21:54

 Az MNB megállapította, az MKB nem teljesítette határidőre a jegybank tavalyi határozatában előírt kötelezettségeinek egy részét, továbbra is megsértette a kedvezményezett ügyfelek fizetési számláján történő haladéktalan jóváírásra vonatkozó rendelkezést.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. február 13. 22:07
Maradjunk abban, hogy egy bank részére az ötmillió nem büntetés, hanem reklám! Nem kellene tüzetesen felülvizsgálni a törvényeket, mert nagyon mennyiségi a hozzáállás (különösen síppal), a magyaros, józan paraszti észjárást hiányolom, meg persze ülve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!