Biden fia jövedelmező ügyleteket folytatott Kína legnagyobb magánenergia-vállalatával?

2020. október 15. 21:01

Összeesküvés-elméletre vagy a valós tényekre enged következtetni a nyilvánosságra került levelezés?

2020. október 15. 21:01
null

Hunter Biden jövedelmező ügyleteket folytatott Kína legnagyobb magánenergia-vállalatával – írja a FoxNews, egy a The Post által közzétett elektronikus levelezésre hivatkozva.

Fizetés, „irodai elvárások”?

The Post által megosztott egyik e-mail, amelyet „elvárások” tárgyszóval 2017. május 13-án küldtek Bidennek, egy meg nem határozott üzleti vállalkozás „javadalmazási csomagjainak” részleteit tartalmazta.

A levélváltásban Bident elnöknek/alelnöknek nevezték egy ún. „CEFC-vel kötött megállapodás függvényében”, ami a FoxNews szerint „nyilvánvaló utalás a korábbi sanghaji székhelyű CEFC China Energy Co. konglomerátumra”. A lap közlése szerint ráadásul az elnökjelölt fizetését is meghatározták, emellett az egyik e-mail azt is megjegyezte, „Hunternek olyan irodai elvárásai is vannak, amelyeket ő maga fog kidolgozni”.

A FoxNews szerint a fentieken kívül említésre került egy „ideiglenes megállapodás” is, amelynek értelmében a vállalkozás „saját tőkéje” vagy az új társaság részvényeinek 80 százaléka egyenlően oszlik majd meg négy személy között (neveik kezdőbetűi megfelelnek a feladó és három címzett nevének kezdőbetűivel – a szerk.).

(...)

„Széles körben hiteltelen összeesküvés-elmélet”?

Bár sem Hunter Biden ügyvédje, sem a Joe Biden-kampány, sem a további érintettek ügyvédei nem kommentálták a levelezést, Biden ügyvédje korábban „orosz hírszerzéshez köthető összeesküvés-elméletnek” titulálta azt.

A FoxNews eredeti, angol nyelvű teljes bejegyzését ide kattintva olvashatja.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antares007
2020. október 16. 10:25
Rá kell nézni erre a Biden nevű alakra,sugárzik róla a gyagyaság a cselekvőképtelenség és a róka szrű jóindulat a tyúkok felé,olyan ,mintha Karigeri megöregedett volna.Hajrá Donald,ha nyersz,akkor csak kacsazsírral főzök.
Spiltyu
2020. október 16. 09:11
...mér' baj az ha bizniszel a gyerek?
BőröndÖdön
2020. október 16. 09:08
Hiába erőlködik a Mandi,a pojácának vége.
olajfa1
2020. október 16. 08:44
Hoppá hoppácska... Akkor a komcsik csak csak összeálnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!