Végül megjelent Deák Dániel válasza Karácsony Gergely Facebook-oldalán

2021. augusztus 24. 16:06

A Mandiner cikkjei célba értek: láthatóvá tették Deák Dániel kommentjeit Karácsony Gergely Facebook-falán.

2021. augusztus 24. 16:06
null

„Nagyon szépen köszönöm Karácsony Gergely sajtófőnökének, Kovács Annának, aki továbbította az üzenetet a főpolgármester úrnak vagy a stábjának és ismét láthatóvá vált a reakcióm a reggeli videójára!” – posztolta Deák Dániel, a bejegyzésben lapunk reggeli írását jelölve meg előzmény gyanánt. 

Mint korábban írtuk, Deák Dániel kedden reggel sms-üzenetet küldött Kovács Annának, a főpolgármester sajtófőnökének, miután eltűntek azok a kommentjei, melyeket a politikai elemzői szakmájához visszatérő Karácsony Gergelynek címzett, miután egy videóban név szerint is megszólította a XXI. Század Intézet elemzőjét. 

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DNS.
2021. augusztus 26. 06:55
Ez haladás. Én valamit írtam a fosbukon bárhová ami nem liberál kompatibilis, már jött a tiltás. Mert ott lehet diktatúra...
Kristály
2021. augusztus 24. 17:40
Olyan mint egy bünös gyerek amelyik sodorja a bögyörőjét kinjában. Ez a miniszterelnökjelö lt.
Harangláb
2021. augusztus 24. 17:33
A nyilvánosság ereje hat...
Harangláb
2021. augusztus 24. 17:33
Gálzsír bűne...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!