Szijjártó: A számok nem hazudnak, legyünk tisztában a saját erőnkkel

2021. szeptember 08. 08:57

A külgazdasági és külügyminiszter videójában elmondta: a világ egyik legversenyképesebb térségévé váltunk, beruházásösztönzés szempontjából.

2021. szeptember 08. 08:57
null

Szijjártó Péter közösségi-oldalán megosztott videójában beszél arról, hogy Németország és a visegrádi országok kereskedelmi forgalma 70%-kal nagyobb mint a német-francia kereskedelmi forgalom. Kifejtette:

„Mi közép európaiak adjuk az európai gazdaság működése szempontjából gerincoszlop szerepet betöltő modern német gazdaság hátországát, és mára az ésszerű politikáinknak köszönhetően a világ egyik legversenyképesebb térségévé váltunk, beruházásösztönzés szempontjából. Ezt szeretném megismételni, nem véletlenül mondtam. A világ egyik legversenyképesebb térségévé váltunk, beruházásösztönzés szempontjából” – emelte ki a tárcavezető.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2021. szeptember 10. 09:34
És mégvalami, most hogy visszanéztem a reakciókat láttam, hogy a "Medve vadászra vár" nevű nick többször is kommentelt az írásaimra. Itt szeretném felhívni a figyelmét, hogy feleslegesen teszi, mert már réges rég eltávolítottam a számomra látható kommentelők közül. Nem tudom olvasni, és nem is érdekelnek az írásai... Maradtam a legnagyobb tisztelettel...
bagira
2021. szeptember 08. 12:46
Ma fiammal Fidesz irodába bementünk adatgyűjtőt alá írtuk . Ez is ma történt , Tescóba bevásároltunk , állunk a pénztárnál , mögöttem egy idős nagy hangú férfi . Szólt az eladónak nem megy az önkiszolgáló pénztárhoz , , rajta a bolt ne takarékoskodjon munkahelyet (pénztáros) ne zárjanak be . Ment tovább a morgás , hogy az angolok óriási szemetek a magyarokat büntetik a térdelés a nem látott dobálással . Ment tovább a morgás , mondotta az idős úr mögöttem jó hangosan , hogy Orbán nagyon jól csinálja hogy a határokat lezárja . Végül kijelenti Orbánt nem kedveli de minden lépése tetszik. Közben oda szóltam , azért hogy Orbánt nem kedveli hatalmas nyugdíjprémiumot oszt , erre a öööö hm volt a válasz levegőt kapkodta . Szóval sok ellenzéki Orbán pártján egyetért vele , csak nem mernek hangot adni , úgyhogy sok ellenzéki Orbánra szavaz . Tegnap néztem az ATVT az arcokról siralom látszik mosoly befagyott , most a bajuk hogy Orbán a kínai egyetemet népszavazásra feltette .
s.g.l.
2021. szeptember 08. 12:24
Tudod szarrágó a számok tényleg nem hazudnak! Bezzeg ti! De még loptok és csaltok is!! Nem kicsist! Sokat!
Agricola
2021. szeptember 08. 11:44
A számok nem hazudnak, de Gyurcsányék le tudják hazudni a csillagot is az égről. Ezek az alakok ismerhetik azt a fajta propaganda módszert, ami olyan érvelést jelent, ami az állítás igaz voltáról úgy próbál meggyőzni, hogy gyakran elismétli ugyanazt a hazugságot, sokaknak sokszor. Sok propagandista is felismerte, a módszer hatékony, szélsőséges formájában akár agymosásra is alkalmas. Az eljárást goebbelsi módszernek is nevezik a publicisztikában, noha természetesen nem egyedül a náci Németországban alkalmazták a történelem során. Nem kell hagyni, hogy szemen szedett hazugságokat korlátlanul terjeszthessenek. Ezért be kell mutatni a valóságot is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!