Már templomokat rongálnak és Bibliát rugdosnak az abortuszpárti tüntetők (Videó)

2022. június 30. 17:02

Egyre több templomot és életpárti terhességközpontot rongálnak meg. Keresztényellenes vandalizmus és erőszakhullám söpör végig Amerikán.

2022. június 30. 17:02
null

Amerika-szerte több katolikus templomot, életpárti terhességi központot és az életpárti emlékművet rongáltak meg vélhetően abortuszpárti tüntetők azóta, hogy a Legfelsőbb Bíróság múlt hét pénteken arról döntött, hogy visszaadja a tagállamoknak az abortuszszabályozás jogát.

A Katolikus Hírügynökség többek között megemlítette összefoglalójában, hogy a floridai Winter Havenben található LifeChoice terhességi központot abortuszpárti graffitikkel fújkálták össze még június 25-én. A rongálás nyomait egy helyi gyülekezet tagjai segítettek eltakarítani. Hozzátették, hogy a vandálok a biztonsági kamerákat és a központ tábláját is összekenték, amelyet sehogy sem tudtak leszedni, így azokat ki kell cserélni.

Álarcos rontott rá a washingtoni kápolnára

De a vallási portál ezenkívül egy olyan videót is megosztott, amelyen az látható, hogy egy álarcos ráront egy kápolnára Washingtonban. A felvételen az látható, ahogy egy fiatal nő megérkezik a templom bejáratához, lábbal betöri a bejárati ajtó üvegjét, összefújja az imahely falát, majd indulatosan kiabálni kezd egy vélhetően vele szemben álló személynek, végül sietősen távozik.

Mint kiderült az ajtón belül egy idősebb, a hitközséghez tartozó nő állt, akit a rongáló imádkozás közben zavart meg. Hozzátették, hogy ez a nő ijedtében elbújt a kápolnában a zongora mögé, és értesítette a lelkészt a történtekről.

A washingtoni támadásról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Focilabdaként rugdosták a Bibliát egy tüntetésen

Mindeközben a 777blog.hu arról számolt be, hogy ugyancsak amerikai abortuszpárti tüntetők egy megmozduláson focilabdaként rugdostak egymásnak egy Bibliát. Egy másik kötet pedig beledobtak egy vécébe. A felvételt készítő operatőr többször azt kiabálta a fiataloknak:, hogy „amit tesztek, gyűlölet-bűncselekmény”.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2022. július 01. 16:18
Mindet agyonlőni!
nyugalom
2022. július 01. 14:23
Vajon hanynak volt abortusza? Itthon erettsegi előtt vetitsenek le egy igazi abortusz-filmet!
csulak
2022. július 01. 11:24
a hires jogallam mukodesben!
alphaville
2022. július 01. 10:40
elmeroggyant libsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!