„Az én döntésem” – üvöltötte egy abortuszpárti tüntető az Egyesült Államokban (videó)

2022. június 27. 11:18

Továbbra sem lankadnak a kedélyek a Legfelsőbb Bíróság abortuszt korlátozó döntése körül.

2022. június 27. 11:18
null
Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, heves indulatokat váltott ki az Egyesült Államokban múlt héten kihirdetett legfelsőbb bírósági döntés, amelynek nyomán már több tagállam is ellehetetlenítette az abortuszok végrehajtását.

Donald Trump, egykori republikánus amerikai elnök közösségi média stratégája egy olyan videót osztott meg a Facebook-oldalán az egyik abortuszpárti tüntetésről, amelyen egy feldühödött nő látható, aki egy CPAC-es (Conservative Political Action Conference – szerk.) mikrofont tartó riporter fülébe azt ordítja, hogy „My choice, my choice!” magyarul az „Én döntésem!”.

Vélhetőleg ezzel arra utalt a nő, hogy a döntés értelmében megfosztották attól a jogától, hogy bármikor elvetethesse magzatát az Egyesült Államok több tagállamában.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Mint ismert, a CPAC által szervezett konferenciának közel fél évszázados hagyománya van az Egyesült Államokban. 1974-es alapítása óta a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényévé vált, amelyen a világ vezető konzervatív véleményformálói és politikusai tanácskoznak.
Az első európai konzervatív börzének Budapest adott otthont május 19-a és 20-a között.

Az első európai konzervatív börzének  május 19-a és 20-a között.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2022. június 28. 12:06
Nézem itt a nagy tudású idézgetőt! Figyelj picit! SENKI NEM TUDJA BIZTOSAN, HOGY FEL TUD-E NEVELNI EGY GYEREKET! Nem tudhatod előre mi lesz, nem simered a jövőt! Ha hited van, reménykedsz és teszed amit a legjobbnak gondolsz! Segítesz, szeretsz, figyelsz, dolgozol. Vigyázol magadra és a családodra. De nem tudod... Az üvöltöző baromnak: a te döntésed és a TE FELELŐSSÉGED! Nem védekezel, vállalj felelőséget! Szenvedj! A megölt gyerekedért mondjuk vágják le az egyik ujjadat érzéstelenítés nélkül. Olcsón megúsztad hozzá képest. No? Így is a te döntésed te agyatlan?
annamanna
2022. június 28. 04:38
Asking New Yorkers... My Body, My Choice? https://www.youtube.com/watch?v=_ekzYpBEYxE
youngboy
2022. június 27. 23:49
Érthetetlen, hogy egy ilyen miért üvölt bármit is abortuszügyben. Az hét szentség, hogy nincs olyan férfi, aki hajlandó lenne meghágni egy ilyen rusnya tehenet. Csak mesterséges megtermékenyítés révén eshetne teherbe, de miért akarna abortuszt, ha mesterségesen megtermékenyítette magát?
Vakfolt
2022. június 27. 17:57
Mondjuk az ő döntése az is, hogy védekezik és eleve nem esik teherbe..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!