Próbaideje alatt gyilkolta meg a rendőrt az újbudai ámokfutó

2023. január 14. 12:20

A férfi büntetett előéletű, korábban is erőszakos bűncselekmények miatt ítélték el.

2023. január 14. 12:20
null

Mint ismert, január 12-én este állampolgári bejelentés miatt érkezett ki a rendőrség a XI. kerületi társasházhoz, amelynek a rendőrökre is támadó lakója kalapáccsal törte be egyik szomszédja ajtaját.  Az intézkedés közben a 35 éves férfi próbálta megakadályozni megbilincselését, és a kiérkező mindhárom rendőrt megszúrta egy 17 centiméter pengehosszúságú késsel. A támadásban az egyik rendőr a combján, a másik a karján és a mellkasán szenvedett szúrt sérülést,

míg a harmadik rendőrt szívtájékon érte az egyik szúrás és meghalt.    

A rendőrség szerint a gyanúsított büntetett előéletű, korábban is erőszakos bűncselekmények miatt ítélték el. A csütörtöki támadást garázdaság és testi sértés miatt kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el, és hasonló bűncselekmény miatt jelenleg más büntetőeljárás hatálya alatt is áll – tudatta a főügyészség.    

(MTI)

Nyitókép: Híradó-képernyőfotó

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2023. január 15. 12:53
Eddig már több változatát is olvastam a rendőrgyilkosságnak. 1. A rendőr elvette a tokban lévő kést a bűnöző úrtól. A lépcsőházban menet lekapcsolódott a villany. A gyilkos elvette a sötétben a kést a rendőrtől és összeszurkálta a három rendőrt a sötétben. Innentől már várom a liberális változatot: 2. A rendőr nézegette a lépcsőházban a bűnöző úrtól elvett kést. Lekapcsolódott a villany, a rendőr megbotlott és kétszer szíven szúrt magát a korom sötétben. Három felnőtt fiam van és beleborzongok abba, hogy adott esetben bármelyikük is így járhatott volna.
világbéka
2023. január 14. 21:55
Vagy ez. Nem kizárt, hogy legalább tíz éve árulta a hamis igazolásokat a váci kórház pszichiátriai osztályának főorvosa. Dr. K. Zsuzsanna akár egymillió forintot is zsebre tett egy-egy embertől, akiknek hamis orvosi igazolásokat adott, hogy ne kelljen megjelenniük a bíróságon, avagy éppen börtönbe vonulniuk. https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/orvos-pszichiater-vesztegetes-borton-igazolas-bunozo-krrupcio/prh522n A hospinvestes váci kórház szihomókusa. Vác az élmények városa.
Netuddgi
2023. január 14. 18:43
Kivégezni!
Mandolini
2023. január 14. 17:59
Azonnal vizsgálat alá kell venni azt a bírót, aki próbaidőre engedte!!! Ő egyértelműen felelős a rendőr haláláért!! Tűrhetetlen, hogy a bíróknak semmiben sincs felelőségük. Hogy számolnak el a rendőr családjával? Elmegy-e bocsánatot kérni, hogy igen, hibáztam, mert most is élne a gyerekük, ha nem engedem ki ezt a mocskot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!