Szégyen, amit a kormánypárti képviselők ma az Országgyűlésben tettek

2023. március 31. 13:23

A Fidesz és a KDNP képviselői Kocsis Máté és társai háborús határozati javaslatát fogadták el.

2023. március 31. 13:23
null
Tóth Bertalan

„A hazugság nem válik igazzá, az erkölcstelenség nem válik erkölcsössé attól, hogy a Fidesz törvényerőre emeli!

Szégyen, amit a kormánypárti képviselők ma az Országgyűlésben tettek! A Fidesz és a KDNP képviselői nemet mondtak az ENSZ békepárti határozatára, ehelyett Kocsis Máté és társai háborús határozati javaslatát fogadták el, holott lett volna lehetőség arra, hogy mi mindnyájan, az Országgyűlés kormánypárti és ellenzéki képviselői, együtt, egységesen, az igazságosság, az erkölcs és a tények talaján állva, kifejezzük a béke iránti elköteleződésünket.

A Magyar Szocialista Párt frakciója nem a hazug cinkosság és a hazug megbélyegzés között akart választani. Ezért nem vettünk részt ennek a hazugságokra épülő, a háborúért való felelősséget elmismásoló szövegnek az elfogadásáról szóló zárószavazásban.

Biztonság, béke, szabadság, igazságosság, szolidaritás! Mi ezt képviseljük! Azon fogunk dolgozni, hogy ezt a szégyent idővel elfeledtethessük.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. május 09. 21:50
Tóth Bertalan, a gyámoltalan, a hontalan, a méltatlan, a haszontalan és a megbízhatatlan...
Palatin
2023. május 09. 21:49
Azt akarjuk, hogy minden magyar újra emelt fővel járhasson itthon és külföldön egyaránt! Bercike, ez azonnal megvalósúl, amint ti gyurcsányisták eltüntök a balfenéken. Ti vagytok azok, akik itthon is külföldön is csináljátok Magyrország ellen a balhét. Menjetek a francba....
Troppauer Alfréd
2023. április 03. 18:25
Berci! Neked egy fia önálló gondolatod nincsen. Ha mégis lenne, azt loptad.
VeJoLa
2023. április 01. 19:31
Te vagy szégyen, te túlkelt kalács képű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!