Nem akármilyen karikatúra készült Daniel Freundról

2023. május 23. 08:29

Nézze meg a hazánkat elszántan megbélyegző politikust kicsit más szempontból!

2023. május 23. 08:29
null

Ahogy megírtuk, Daniel Freund nemrég Magyarországon járt egy delegációval és

gyorsan be is lengette, hogy továbbra sem jöhetnek az uniós források hazánkba.

A német EP-képviselő állítása szerint Magyarország az Európai Unió legkorruptabb tagállamává vált.

A zöld politikus úgy véli, hogy a magyar miniszterelnök jelenleg Európa legkorruptabb politikusa, indoklása alapján „ez nem pusztán mennyiségi, de minőségi értékelés egyben”. Freund szerint a mai magyar kormány természetes ellenfél, ennyi az ő személyes ambíciója.

Íme, a sokatmondó rajz:

Kép forrása: Origo

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2023. október 16. 08:21
Igazi kis senkiházi! Semmit nem tudott felmutatni mint hasznos tevékenység, vagy képviselet, ezért úgy próbálja magát a víz felszinen tartani, hogy minket magyarokat baszogat, mert nyilván van egy réteg Brüsszelben akiknek ez kúrvára tetszik. A legutóbbi választáson is csak 19. volt a 20-as listán. Remélem jövőre be se jut, és odakerül ahova való, a történelem szemétdombjára!
-Zsolt-
2023. május 23. 10:45
Húha! Rogán melyik családtagja kereste gennyesre magát ezen a "szellemes" karikatúrán? 🤣🤣🤣
Vakfolt
2023. május 23. 10:26
Ez karikatúra? Ez csak egy alányalás, hogy milyen pontosan jósolja meg a korrupciót, és ezzel önnön szobrává válik, hogy a béka elbújik mögötte. Akkor érne valamit, ha európénzérmékre mászna a kis létrácskájával.
5m007h 0p3ra70r
2023. május 23. 10:12
"A zöld politikus úgy véli, hogy a magyar miniszterelnök jelenleg Európa legkorruptabb politikusa, indoklása alapján ez nem pusztán mennyiségi, de minőségi értékelés egyben." És milyen mennyiséget értékel ebben a közlésében ez a szefós buzi??? Múltkor hallottam vele egy beszélgetést, olyan hangja van mint amilyen a feje, hörcsögszerű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!