A világ leglassabb autós üldözése

2015. április 11. 13:30

Két órán keresztül tartott az az autós üldözés, ahol a rendőrség nem unta meg az üldözött halványzöld Toyota lassú tempóját, inkább libasorban követte Los Angeles déli részein keresztül.

2015. április 11. 13:30

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2015. április 11. 14:34
"a rendőrség nem unta meg az üldözött halványzöld Toyota lassú tempóját" Akkor miért rongyoltak bele a páncélozott rendőrségi járművek? :)
C.Dömötör
2015. április 11. 14:29
Ez is mutatja az LA rendőrség visszafogottságát. Sem úti torlaszokat, sem páncélosokat nem vetettek be, és a hadsereg segítségét (vadászrepülők, drónok stb) sem vették igénybe a száguldó szörnyeteg ellenében. Alig 6-7 autó, 2 busz, tehát még 50 ember sem kellett, hogy megoldják eme emberfeletti feladatot. Irigylésre méltó az, ahogy visszaállították a békét, és biztonságot. Tu felix California!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!