George Osborne lemondott a képviselőségről

2017. április 19. 15:22

A britek egykori pénzügyminisztere visszavonul a parlamenti politizálástól és egy londoni újság szerkesztőjeként dolgozik a jövőben, mert új kihívásokra vágyik.

2017. április 19. 15:22

„Kilépek az alsóházból – egyelőre. De aktív maradok az országunk jövőjéről és a számomra fontos ügyekről szóló vitákban.” – nyilatkozta George Osborne egykori brit pénzügyminiszter. A konzervatív politikus a jövőben a London Evening Standard című lap szerkesztőjeként fog tevékenykedni.

Osborne a következőkkel indokolta a döntését: „45 éves koromban nem szeretném az életem maradékát csupán ex-pénzügyminiszterként leélni. Új kihívásokat akarok.” – írja a Politico.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. április 19. 17:15
"mert új kihívásokra vágyik" Jó marketing szöveg. Tudja, hogy ezt kell mondani az állásinterjún. A mocskos pénznek köze nem lehet semmihez.
Hanita
2017. április 19. 16:48
Úgy látszik, hogy a brexit nem elég kihívás neki, inkább holmi kritikára vágyik .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!