A hágai törvényszék megerősítette, hogy Slobodan Praljak belehalt a mérgezésbe

2017. november 29. 18:33

Kórházba szállítása után meghalt Slobodan Praljak volt boszniai horvát tábornok, miután mérget ivott a hágai Nemzetközi Törvényszék szerda délelőtti ítélethirdetésén.

2017. november 29. 18:33

Kórházba szállítása után meghalt Slobodan Praljak volt boszniai horvát tábornok, miután állítása szerint mérget ivott a hágai Nemzetközi Törvényszék szerda délelőtti ítélethirdetésén – erősítette meg az egykori Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló bíróság.

A bírói testület este közleményt adott ki, megerősítve azokat az értesüléseket, amelyek szerint belehalt a mérgezésbe a nyugalmazott tábornok. Mint tudatták, az ülés berekesztését követően azonnali orvosi ellátásban részesítették a 72 éves férfit, akit ezután egy közeli kórházba szállítottak, de már nem sikerült megmenteni.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
repulok
2017. november 29. 19:37
Teátrális dolog a bíróság előtt mérget inni. Ha ilyen a szerb lelkület, akkor ijesztő. Ha ártatlan lett volna, biztosan tovább kűzdött volna az igazáért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!