Sanders kiszáll a demokrata elnökjelölti versenyből

2020. április 08. 17:54

Valószínűsíthető, hogy Joe Biden lesz Trump kihívója.

2020. április 08. 17:54

Bernie Sanders demokrata elnökjelölt-aspiráns kiszállt a versenyből, így feladva, hogy a demokrata párt elnökjelöltje legyen Donald Trumppal szemben. Noha Sanders már öt éve építgette magát és készült a megmérettetésre, most visszalépett sorozatos vereségei után, melyeket Joe Bidennel szemben szenvedett el.

A koronavírus-járvány miatt nem lehetett kampányrendezvényeket sem tartani, s bár Sanders televíziós szereplésekkel igyekezett a figyelem középpontjában maradni, nem volt sikeres. Korábbi ígéretét, miszerint új szavazókat hoz a demokratáknak sem tudta betartani, s még ő is belátta, hogy nem örvend túl nagy népszerűségnek a fiatalabb korosztály körében.

Visszalépése azért is megdöbbentő, mert alig két hónappal ezelőtt még őt tartották a legesélyesebbnek az elnökjelöltségre, miután Iowában, New Hampshire-ben és Nevadában is győzelmet aratott.

(The New York Times)

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
igazmagyar
2020. április 09. 11:11
Annak idején amikor Moszkvában járt, a repülőről leszállva megcsókolta az aszfaltot. Ez még a Szovjet Unióban történt, mert egy mocskos kommunista. Most lesz ideje ismét Moszkvába utazni és a repülőtéren aszfaltot csókolgatni. Bemelegítésnek eljöhet hozzám is, és az én seggemet is megcsókolhatja! Egy gerinctelen büdös kommunista!
pumuklik
2020. április 09. 08:54
Botmixerbarbikatka megint rossz lóra tett!
adonyi29
2020. április 09. 00:01
Lehet megijedt, amikor Nóvák Katalin beszólt neki...
Volo
2020. április 08. 22:13
De hát a Biden beteg! agyilag zokni! Debil!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!