George W. Bush: Banánköztársaságban van ilyen!

2021. január 07. 08:30

Az egyetlen élő republikánus exelnök gyomorforgatónak és szívszorítónak nevezte a szerdai zavargást.

2021. január 07. 08:30
null

Az egész amerikai vezetést ítélte el George W. Bush, akinek közleményét a CNN-en olvasták be. Az Amerikát 2001 és 2009 között vezető egyetlen élő republikánus exelnök gyomorforgatónak és szívszorítónak nevezte a szerdai zavargást, hozzátéve, hogy banánköztársaságban vitatják így a választási eredményeket.

„Elborzaszt a felelőtlen magatartás, amelyet egyes politikai vezetők a választás óta tanúsítottak, valamint a tiszteletnek a hiánya is intézményeinkkel, hagyományainkkal és rendfenntartóinkkal kapcsolatban” – áll a közleményben, amely egyébként nem említi név szerint Donald Trumpot.

Nyitókép: MTI/EPA/AJC pool/Alyssa Pointer

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2021. január 08. 13:03
George W. soha nem volt a legélesebb kés a fiókban, elnöksége idején sem. Viszont 9/11-ben és az utána indított "igazságos" háborúkban szépen benne volt.
Tiszafa
2021. január 08. 12:21
Egy banánköztársaságban sincs annyi választási csalás, mint az USA-ban. Induljunk már ki a kályhától, s úgy értékelni az eseményeket! Ezek az emberek nem úgy keltek fel, hogy ma balhézunk egy nagyot Capitóliumban, hanem betelt náluk a pohár.
Vasalo
2021. január 08. 12:05
És ki vitte a demokrácia mintapéldányát a földi halandok millioinak az álmát banánköztársaságban. Minthe nem ö lett volna az elnök, aki a CNN hamis hireire reagálva letámadta Irakot, aki átadta a hatalmak a deep state maffiának Obamával az élen. Aki folytatta Bidennel a nemzetközi aggressziot, ki is szélesitette még Europára is ( Ukrajna, Macedonia), majd belebuktak és kitermelték Trumpot a saját pofozu bábujuknak, és csak csalással tudták öt félre tenni. Ugye kedves és tisztelt elnök ur! Hol vannak a felelöse.gre vonások a majdnem 10000 amerikai katona életéért csak Irakban, mikor hullottak a fejek a CNN-nél és tiltoták be örökre azt a fake news gyárat. Ez mind az Ön hatáskörébe tartozott (volna).
Zsusztina
2021. január 08. 11:21
Nem kellett volna banánköztársaságozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!