Az AUR volt szenátora szerint „az igazi román vakcina” a pálinka

2021. április 25. 22:38

A soviniszta pártból kizárt Şoşoacă új alakulatot gründol.

2021. április 25. 22:38
null

Korábban már írtunk az üstökösként felbukkant AUR botránypolitikusáról, Diana Iovanovici Șoșoacăról, akit februárban zártak ki a soviniszta román pártból.

Sosoaca azóta sem halkult el, parlamenti performanszokkal és vírusszkeptikus megszólalásokkal hívta fel magára a figyelmet. Szombaton például a Főtér cikke szerint arról beszélt, hogy „az igazi román vakcina” a pálinka, ő is azzal oltotta be magát, Raed Arafat, Alexandru Rafila és Adrian Streinu-Cercel pedig „gyilkosok”, akik csúfot űztek az országból.

A politikus egyben azt is bejelentette, hogy új pártot alapít. Szerinte az AUR „már nem létezik”, a népszerűsége zuhan, nem szabad hinni a „fizetett felméréseknek”. A legutóbbi közvélemény-kutatás szerint, amelyet az INSCOP készített március elején, és amelynek eredményeit nemrég tették közzé, az AUR 15,3 százalékon áll.

Diana Şoşoacă azt állítja, ő már népszerűbb Marine Le Pen francia politikusnál is, akinek a kijelentéseire már reakció sincs. „Engem senki nem hagy reakció nélkül” – mondta a szenátor. Egyébként is – folytatta –, az AUR-t az ő népszerűsége vitte előre, amióta kizárták a pártból, az alakulat már nem érdekli az embereket.

Az állítólagos új pártjáról Şoşoacă nem árult el semmit, csak azt, hogy létezik és hogy csak akkor hallani majd róla, amikor „elérkezik a pillanat” és amikor szükséges.

Nyitókép: MTI/Vajda János

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. április 26. 12:12
utánanéztem e hölgy 3 vadai
fogas paduc
2021. április 26. 10:01
Helyes! Gondolja csak így.
Maddox
2021. április 26. 09:53
Remélem nagyon sok követője akad majd, akik vakcina helyett pálinkaivás közben förmednek meg.
Tidal_wave
2021. április 26. 09:20
Raed Arafat... De szép dákó-román név...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!