Jobboldali újságírót deportál Ausztrália

2021. július 19. 11:17

Megsértette a karanténszabályokat.

2021. július 19. 11:17
null

Kitoloncolják Ausztráliából Katie Hopkins brit jobboldali újságírót, miután megsértette az ország karanténszabályait – írja a CNN. Hopkins Sydney-be repült, egy televíziós szereplés miatt, ám nagy felháborodást okozott egy közösségi médiás videója, amelyben maszk nélkül nyitott ajtót ételfutároknak.

A jelenleg érvényes szabályok szerint minden Ausztráliába beutazóra két hét karantén vár, és akkor is maszkot kell hordani, ha ételfutár érkezik hozzájuk. Ezen felül még harminc másodpercig várni is kell az étel átvétele előtt, hogy minimalizálják a fertőzés veszélyét. 

Az egyre szélesedő kritikák közepette az ausztrál belügyminiszter elrendelte Hopkins vízumának felülvizsgálatát, hétfőn pedig az a döntés született, hogy deportálják az újságírót.

Nyitókép: YouTube

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DoomGuy
2021. július 20. 07:02
Nem várta ki a 30 mp-et? A nácija!
iIonah
2021. július 20. 00:03
A deportáltak leszármazottai deportálnak. Ezt a buzgóságot szeretném látni az illegális migránycsok esetében is.
iIonah
2021. július 19. 23:27
Egy lipsi újságíróval ezt nem merték volna megtenni.
doderer
2021. július 19. 23:20
Most ebben az a hír, hogy a jobboldali újságírók nem tartják be a jogszabályokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!