Elhunyt Cristiano Ronaldo újszülött kisfia

2022. április 19. 06:01

A portugál klasszis menyasszonyával, Georgina Rodríguezzel várt közös ikerpárjuk közül kisfia a szülés után életét vesztette.

2022. április 19. 06:01
null

A Manchester United és a portugál labdarúgó-válogatott játékosa, Cristiano Ronaldo hétfő este rendkívül szomorú hírről számolt be a közösségi oldalain: menyasszonyával, Georgina Rodríguezzel várt közös ikerpárjuk közül kisfia a szülés után életét vesztette.

Cristiano és Georgina tavaly októberben számolt be az örömhírről, hogy ikreket várnak, egy lány- és egy fiúgyermeket. Tegnap este azonban a 37 éves játékos közösségi oldalán közölte, hogy csak kislányuk élte túl a szülést.

„Legmélyebb fájdalmunkkal tudatjuk, hogy a kisfiunk életét vesztette. Nincs ennél nagyobb fájdalom szülőként, csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és boldogságot az élethez ezekben a pillanatokban. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a szakszerű ellátást és a támogatást, ők minden tőlük telhetőt megtettek. Mindnyájunkat letaglózott ez a veszteség, szívélyesen kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását és védelmét ebben a nagyon nehéz időszakban” – írta Ronaldo.

Fotó: MTI/EPA/Peter Powell

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2022. április 19. 12:49
Őszinte részvétem.
Griffi
2022. április 19. 10:45
Nagyon szomorú :( szegény kicsike :(
MZperX
2022. április 19. 10:29
Részvétem. De akkor is Messi a valaha élt legnagyobb sztár.
VeraMayer
2022. április 19. 09:33
ELHUNYT CRISTIANO RONALDO újszülött kisfia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!