Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Megalázó jelenet: hóna alá nyúlva, akarata ellenére vezették el Kína korábbi vezetőjét a pártkongresszusról

2022. október 22. 13:43

A regnáló Hszi türelmesen megvárta, amíg intézkednek.

2022. október 22. 13:43
null

Kína korábbi vezetőjét, Hu Csin-taót váratlanul kivezették a Kommunista Párt kongresszusának szombati záróünnepségéről – számol be a CNN. 

A 79 éves kínai politikus közvetlenül utódja, a jelenlegi vezető, Hszi Csin-ping mellett foglalt helyet, amikor egy férfi odalépett hozzá. Szó szót követett, majd – láthatóan akarata ellenére – hóna alá nyúlva vezették el Kína korábbi vezetőjét az ünnepségről.

Mutatjuk a szokatlan jelenetet:

 

 

Nyitókép: Képkocka, YouTube-videó

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2022. október 23. 20:18
vagy demens vagy beszabehu volt.....csak az nem érthető ha kivezették,miért engedték,hogy odaüljön?
pandalala
2022. október 23. 08:09
nem jó megöregedni .... :-(
barnabibambi
2022. október 23. 07:46
No-no a kivezetett volt kínai első hegedűs s nem a tudat zavara miatt ha nem a véleménye miatt távolították el szelíden.Nos a gyengébbek kedvéért Kína a politikai erővonalak egyik mozgatója ,pontosan Kína döntése hozza meg a világbékét vagy a 3. világháborút.A mérsékeltek Kína kimaradását akarják az uki háborúból.A héják pedig azt hogy Kína a súlyának megfelelően álljon Putyin mögé.Nekik van igazuk mert az OROSZ kincsesbánya nélkül Kína halott hanyatló állammá válik.Tehát szemeitek ,Kínán legyenek mert ott készül valami ami sorsdöntő lesz a világra nézve.Szóval globális háborút pénzel megvehető kellékek nélkül nem lehet megnyerni.Nos ezek a kellékek Oroszország birtokába vannak és az atomfütykös védelmezi őket.Az unió egy pöcegödör és csak sodródik erre-arra de lila fingjuk sincs hogy mit kéne tenniük.A törpe kis államok meg úgy viselkednek mint a sánta Rozi néni aki a botját rázza a hegyet fenyegetve mert nem tudja megmászni.Nos Orbán meg csak hintapalintázik mint a lovastengerész annak idején szóval tiszta borzadály jellemzi Orbán csélcsap politikáját.Szóval Magyarország jelenleg Orbán családi vállalkozásának alanya,azaz sógor-koma meg a retyerutya birtoka!
Gyuri05
2022. október 22. 23:45
Lehet, hogy valami hasonló ügy miatt: https://hirextra.info/2022/10/gyurcsany-kemenyen-befingott-gulyas-marton-studiojaban-video/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!