Nógrádi György: Zelenszkij hónapok óta szeretné beugratni a Nyugatot egy harmadik világháborúba

2022. október 09. 17:01

„A britek bejelentették, ha kell atomeszközt alkalmaznak, miután azonban ők az egyik leggyengébb atomhatalom, ezt nem kéne mondani” – fogalmazott a szakértő.

2022. október 09. 17:01
null

Nógrádi György Ajkán járt, ahol a biztonságpolitikai szakértő az orosz-ukrán háború aktuális kérdéseiről, Putyin 70. születésnapjáról, az esélyekről és a friss helyzetről beszélt.

„A NATO arra készült, hogy katonailag fellép az oroszokkal szemben, hihetetlenül buta nyilatkozatok vannak sajnos mindkét oldalon” – kezdte monológját Nógrádi. Hozzátette:

A szakértő elmondta, hogy az amerikai és a brit titkosszolgálat minden nap Putyin megbuktatásán dolgozik. 

A szakértő elmondta, hogy az USA egyértelműen az oroszok „visszanyomására” törekszik, valamint azt is hozzátette, hogy az egyik legfőbb cél az oroszok olyan mértékű meggyengítése, hogy ne tudjanak a jövőben háborút viselni.

„Zelenszkij hónapok óta szeretné beugratni a Nyugatot egy harmadik világháborúba” – fejtette ki Nógrádi. A szakértő szerint azonban az amerikaiak a „hülye ukrán ötleteket” egy idő után nem engedték érvényesülni. Elmondta:

A videó az alábbiakban tekinthető meg: 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bellof
2022. október 10. 11:20
Jaj jaj te yputyin segnyalloja Nógrádi.Elejetol kezdve bizonyítottad hogy Putyin hű faszopolya vagy.Azt mondtad hogy pár napig tart majd a háború gyors győzelmet fognak aratni a ruszijaid.Az ukránok nem is nagyon védekezne.Es hol van az igazság azt mindenki láthassa csak ha nem olyan Putyin faszopo mint te
Nyafitigju
2022. október 10. 05:46
Elfelejtette , hogy a kerítésnél összegyűlt több 10ezer migránssal akár 3.világháborút kirobbantani.Így könnyebben élvez a bugyiba az egyszerű gondolkodású orbánista.
LKJK
2022. október 10. 05:18
Zselé egy kötelet érdemelne
sorivo4
2022. október 09. 20:18
"Ukrajna a harmadik világháború szélére sodorná az emberiséget” Ez így van. Az elejétől fogva nyilvánvaló volt. Hogy aki itt igazán ártalmas a világ számára, az nem Oroszország, hanem Ukrajna, és főleg annak a távirányított vezetése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!