Ukrajna falat épít a belarusz határon

2022. november 11. 18:58

A határfal mellett árok és töltés is védeni fogja Ukrajnát a Belarusszal határos Volinyi régióban a tájékoztatás szerint.

2022. november 11. 18:58
null

Ukrajna egy betonból készült, szögesdróttal megerősített falat építene a Belarusszal közös határán – közli a The Kyiv Independent.

Kirilo Timosenko, az elnöki hivatal helyettes vezetőjének tájékoztatója alapján a határfal mellett árok és töltés is védeni fogja Ukrajnát, a Belarusszal határos Volinyi régióban. A tudósítás szerint a fal már három kilométer hosszú, és a Rivnei és Zsitomiri régióban is folynak már a munkálatok.

Nyitókép: MTI/EPA/Ivan Boberszkij 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. november 12. 02:07
Pedig a bezárkózás nem európai érték... :-D
Jeney Gottfried Adolf
2022. november 11. 22:34
Faszorrú ukránokat le kell bontani . Egy ócska fajzat , semmirevaló nép , egy bohóc az elnökük ... Dobd oda , Vologya !!!! Hadd égjenek a büdös retkek ....
Vikijo
2022. november 11. 22:28
Mindenhol felesleges lenne a kerítés, csak EU-s jogi hatarvedelem kellene de ez formalisan nacinak nezne ki, marhavagonokkal. Ez a problema lenyege.
Lord Vader
2022. november 11. 21:39
Dögöljek meg, ha ezzel feltartóztatják a Belaruszból bevonuló oroszokat. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!