Kim Kardashian kiborult a Balenciaga legújabb reklámja miatt

2022. december 02. 17:20

„A gyerekek biztonságát a legnagyobb tisztelettel kell kezelni, és bármi, ami ez ellen szól, nem kaphat helyet a társadalmunkban” – fogalmazott az örmény származású amerikai televíziós személyiség.

2022. december 02. 17:20
null

A Balenciaga legújabb reklámja óriási felháborodást keltett, ugyanis a kampányban megkötözött játékmackókról, és szexuális kellékekre emlékeztető tárgyak között fotózott kisgyermekekről is közöltek képsorokat.

Négygyermekes anyaként megráztak ezek a felkavaró képek.

A gyerekek biztonságát a legnagyobb tisztelettel kell kezelni, és bármi, ami ez ellen szól, nem kaphat helyet a társadalmunkban” – fogalmazott Kim Kardashian örmény származású amerikai televíziós személyiség. Hozzátette: a közelgő eseményeken biztosan lemond a márka viseletéről.

 

Fotó: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. december 04. 09:31
Már a nigger rappert is szélnek eresztette.
Gombóc XVI. Artúr
2022. december 03. 10:59
Mindent elmond az USÁ-ról, hogy egy ilyen Kardashian féle senki milliárdos lehet ott.
Párhuzamos különvélemény
2022. december 03. 08:08
Na, elég hamar elérkezett ez a homofóbia ellen indult, LMBTQ-őrületbe gabajodott törekvés a valódi céljához, a pedofília legalizálásához. Ebből -- remélem -- kemény polgárháborúk lesznek hamarosan...
osbehemot
2022. december 02. 21:58
Végre egy híresség, aki nem az LMBTQ mellett áll ki bármi is a helyzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!