Megszökött az orosz hadseregből húsz, börtönökből toborzott katona

2022. december 08. 08:20

Közülük hármat már el is kaptak.

2022. december 08. 08:20
null

Az Ukrán Fegyveres Erők vezérkara arról számolt be Facebook-oldalán, hogy az orosz hadsereg 20 katonája szökött el a donyecki régióban található Jaszinuvata település területéről. A bejegyzésből kiderült, hogy a szóban forgó „harcosokat” korábban börtönökből toborozták.

Az egykori rabok a szállításuk során szöktek meg a hadseregtől. 

A keresés eredményeként már három katonát sikerült megtalálniuk, velük kapcsolatban életbe léptették a szükséges intézkedéseket – írták a posztban.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/AP/Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
norbert1970
2022. december 08. 15:14
Azt sem értem kitalálta meg őket,meg hogy ezt miért az ukik tették közé.Az ukrán roham csapatok fegyencei azok motiváltak és nem dezertálnak?
Ólat a trolloknak
2022. december 08. 10:22
És? Ha az andorrai hadseregből szöknek meg húszan, akkor összeomlik az összhaderőnemi együttműködés, de ennyit talán elvisel az orosz hadsereg..
LancelotDuLac
2022. december 08. 10:13
teljesen nyilvánvaló volt, már akkor is írtam, amikor mondták, hogy börtöntöltelékekkel töltik fel a Vörös Hadsereget, hogy első dolguk az lesz, hogy a fegyverekkel megpattannak xDDDD hülyék lennének harcolni a rezsimért
dezilluzionista
2022. december 08. 10:05
Putyinseregeszétesőben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!