Tömeggyilkos tálibot fogtak el a szerb-magyar határnál

2023. január 08. 08:45

Magyarországon keresztül akart Európába jutni.

2023. január 08. 08:45
null

Szerb kommandósok elfogtak két afgánt a szerb-magyar határnál. Az egyik egy sorozatgyilkos, aki francia és amerikai katonákat mészárolt le, a társa pedig egy nyugalmazott tábornok,

aki még az afgán hadseregnek is túl szélsőséges volt.

A két afgánt a határkerítés állította meg, az információk szerint a radanovaci erdőben és a közeli, romos tanyákon bujkáltak, ott csaptak le rájuk. 

A szerb védelmi miniszter, Milos Vucsevics közölte, a két férfinél automata fegyver volt. Amikor azonosították őket, kiderült, hogy a francia hatóságok nemzetközi elfogatóparancsa alapján terrorizmus gyanúja miatt körözés alatt állnak. A két férfi kiadatását már kérte is Franciaország.

Nyitókép: MTI/EPA

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2023. január 08. 16:59
"Ez szimpla megszállás" - Mert ugye 1541-ben Budán milyen kedves, érdeklődő török turisták jöttek nézegetni a várat...
Rocktoberi
2023. január 08. 15:21
Még mindig sok olyan hülye él nyugaton aki beszopja, hogy ezek menekültek. Békeidőben katonaviselt fiatal férfiak lépik át tömegesen és illegálisan az európai határokat. Ez szimpla megszállás.
Rocktoberi
2023. január 08. 15:16
Az a baj, hogy továbbmennek. A hülye libsik szerint legalábbis.
Lobodi
2023. január 08. 13:27
Tovább kellett volna engedni őket a nyugati kánaánba. A sokszínűség gazdagít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!