„A nagyapám adta-vette ezeket az embereket” – így beszélnek Tunéziában a fekete bevándorlókról (VIDEÓ)

2023. február 26. 10:20

A megkérdezett férfi a riporternek elmondta, szerinte a feketék értékei afrikai értékek, és nem tunéziaiak.

2023. február 26. 10:20
null

A tunéziai kormány azon szándéka, hogy minden fekete bevándorlót kitoloncol, számos vitát váltott ki az országban. Az utca embere is kifejti véleményét, az alábbi videóban egy sajtómunkás szintén arról kérdez egy járókelőt, mi a véleménye a nagy port kavaró kormányzati álláspontról.

Egy neten terjedő videóban szereplő idős úr az őt kérdező riporternek elmondta, szerinte a feketék értékei afrikai értékek, és nem tunéziaiak. Úgy látja, hogy

a feketék értékei nem kompatibilisek az arab értékekkel.

Ezt követően „érdekes” párbeszéd zajlott le az úr és a riporter között. Arra a kérdésre, hogy találkozott-e egyáltalán fekete bevándorlóval, a megkérdezett úr az alábbiakat felelte: „A nagyapám kereskedett velük, adta-vette ezeket az embereket, és maga azt kérdezi, találkoztam-e velük...”

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. február 27. 13:21
Most is adják veszik őket, csak elkábítják őket egy jobb élet reményével, kizsigerelik őket az embercsempészek aztán az NGO-k az anyalbőbe, bújtatott farkasok akik szorosan együttműködnek az embercsempészekkel, bejuttatják őket az Unióba ahol azután rájönnek, hogy itt sem fenékig tejföl az élet de látva az őshonos jólétet részt kérnek belőle, és felháborodnak ha meg is kell dolgozni érte.
Syr Wullam
2023. február 27. 08:11
My hero. :-)))))))))))))))))
sheu
2023. február 27. 03:32
Vajon ezt lehozza a telex és a hvg?
Publius Decius Mus
2023. február 26. 19:57
Ugyan má. A bácsi nem számít fehérnek, tehát nem lesz belőle baja. Kényszerítették a fehérek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!