Megjelent a svéd rendőrség legfrissebb statisztikája

2023. május 18. 07:36

Az idén 64 robbantás és 112 lövöldözés volt országszerte. Egyes svéd külvárosok Európa legveszélyesebbjei.

2023. május 18. 07:36
null
Demkó Attila
Demkó Attila

„Szóba került a bevándorlás Svédországban, tényleg nem volt megbeszélve, bár lehet a gondolataim arra húztak, mert ma reggel kaptam egy megdöbbentő adatsort, és 2005 óta erősen rá vagyok fókuszálva a migrációra, akkor írtam az első elemzésemet a témáról, azt előrevetítve, hogy nagy baj lesz Európában ebből. Tehát messze nem volt ez magyar belpolitikai téma, amikor elkezdtem foglalkozni a dologgal – szakmai szempontból.

Mik a megdöbbentő adatok. Nos: megjelent a svéd Rendőrség legfrissebb statisztikája: az év elejétől május 15-ig bezárólag az idén 64 robbantás volt országszerte, vagyis nagyjából minden második napra jutott egy. A kép kicsit homályos, a felső táblázat a releváns (a végrehajtott robbantások száma). Emellett 112 lövöldözés volt. Svédország 10 milliós ország, és 2015-ig a legbékésebb európai országok közé tartozott. Ma egyes svéd külvárosok Európa legveszélyesebbjei közé tartoznak.

Egy éve nagyjából ilyenkor jártam Uppsalában, láttam erőszakos cselekményeket is, bár nem a belvárosban – teljesen kizárt az integráció egy olyan helyzetben, amikor a külváros 90+%-a bevándorló hátterű.”

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2023. május 18. 19:14
Brühühü svédek, nagyon veszélyes a helyzet, és neki elküldték az adatsort! Nehéz ez a nerkurva élet! DDD DDD
bunko_jobbos
2023. május 18. 16:28
Köszönjük az adatokat. Nem mintha mi a józan eszünktől vezérelve ne tudtuk volna, hogy milyen veszélyes idegeneket befogadni, főleg nagy tömegben, de azért jó látni adatokkal is alátámasztva. És ebben az a baj, hogy NINCS VISSZAÚT. Ha elbaszom, és a piacon narancsot veszek, mikor banánt akartam, akkor másnap majd javítok. Ha francia kocsit vettem, egy kicsit megszívom, de még javíthatom. De ha exponenciálisan növekedő magokat vetettem a kertembe, akkor azt már permetezéssel se javíthatom, csak ha minden évben keményen dolgozom rajta. "megjelent a svéd Rendőrség legfrissebb statisztikája" Már csak azt szeretném kideríteni, hogy a rendőrség szót milyen rejtélyes okból kell a szerző szerint nagybetűvel írni. :-))))))))))))))))))))))))))))))) Valami angol tanácsolta? :-)))
Gusztiapu
2023. május 18. 16:27
Viszont - mint tudjuk - nincsenek no go zónák.
letsgobrandon
2023. május 18. 15:04
64 robbantás és 112 lövöldözés .. nem rossz egy 10 milliós országtól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!