Csontzene, pofonok, hajtépés – ketrecharcra emlékeztető jelenetek egy alabamai kikötőben (VIDEÓ)

2023. augusztus 07. 13:16

Páran a vízben landoltak, többeket összecsukható székkel ütöttek, mások kezén pedig bilincs kattant.

2023. augusztus 07. 13:16

Egy alabamai dokkban szombaton több tucat ember verekedett össze, amely egy hatalmas WWE-showra (pankráció) emlékeztetett, mindezt videón rögzítették – írja a New York Post.

Szemtanúk szerint hajósok egy csoportja megtámadott egy dokkmunkást – a közösségi médiában közzétett felvételek szerint a dulakodás azzal végződött, hogy páran a vízben landoltak, többeket összecsukható székkel ütöttek, mások kezén pedig bilincs kattant.

A montogomery-i rendőrség négy elfogatóparancsot adott ki, és valószínűleg továbbiak is követik majd ezeket az NBC szerint.

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backstablive
2023. augusztus 07. 17:36
En itt csak azt latom hogy a feketek csoportban utik a fehereket ez nem rasszizmus? Vagy ilyet meg csak kiejteni sem szabad a szabad allamban?
masikhozzaszolo
2023. augusztus 07. 16:25
Ez szinte olyan mint az a kengurus öklöző.
UpSalute
2023. augusztus 07. 15:09
Alabama....Muricaa!! A redneck paradicsom :D A legtöbb elhízott, buta, suttyó, vérfertőző redneck paraszt, trailer trash. Ehhez méltóan az egyik leginkább Trumpista állam.
voltospultos-2
2023. augusztus 07. 15:05
Nem véletlenül vannak a kikötői kocsmákban a padlóhoz csavarozva az asztalok lábai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!