Hatalmas éjszakai dróntámadást intézett Ukrajna a Krím ellen

2023. augusztus 12. 08:51

A támadásról az orosz védelmi minisztérium is megszólalt.

2023. augusztus 12. 08:51

Az orosz védelmi minisztérium szombaton kora reggel közölte, hogy meghiúsított egy támadási kísérletet, amelyet 20 ukrán, pilóta nélküli repülő hajtott végre a Krím félszigeten lévő célpontok ellen. A tárca a Telegram-alkalmazáson azt írta: „Tegnap este (péntekről szombatra virradó éjszaka) meghiúsult a kijevi rezsim húsz drónnal a Krím félsziget területén lévő célpontok ellen végrehajtott terrortámadási kísérlete”.   

Tizennégy ukrán drónt légvédelmi rendszerekkel, hatot pedig elektronikus hadviselési eszközökkel semmisítettek meg 

– tették hozzá. A támadásnak nem voltak áldozatai, és nem okozott károkat sem – állította a védelmi tárca.

(MTI)

Nyitókép: YU HONGCHUN / XINHUA / XINHUA VIA AFP

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. augusztus 13. 15:01
Egy lőszerraktárat el is találtak.
Unknown
2023. augusztus 12. 14:19
hoholszopadék faszóra! Mit szólsz ehhez? Szakértsd meg, hogy mi is megértsük, hol hibáztak az oroszok?!
KBA98
2023. augusztus 12. 11:47
Az akcióra jön a reakció, a zongoristának nem számítanak az emberek, pedig már gazdag lett nagyon! Remélem, hogy nem fogja élvezni a gazdagságának egyetlen centjét sem!
B_kanya
2023. augusztus 12. 11:32
"Türelem 2023. augusztus 12. 09:38 Miért tökölnek ennyit az oroszok? " Főzik a békát. Egy erőteljes orosz támadás miatt összeállt volna a NATO és senki nem tesz fel kérdőjeleket, Ez a keserves reszelés meg kevesebb orosz halottal és sokkal több halott ukránnal és zsoldossal, meg elégetett nyugati pénzzel jár, aminek egy része már a mexikói drogkartelleknél van fegyver formájában. Ez kb. az 1930-as évek Spanyol Polgárháborúja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!