Sorozatgyilkos vadászhat bécsi hajléktalanokra

2023. augusztus 14. 14:03

Eddig háromból két áldozat nem élte túl a támadást.

2023. augusztus 14. 14:03
null

Feltételezett sorozatgyilkost keres a bécsi rendőrség, miután rövid időn belül két hajléktalan is meghalt, egy harmadik pedig súlyosan megsérült egy támadásban.

A támadássorozat legutóbbi áldozata, egy 55 éves férfi, akit szerdára virradóra találtak meg vágott és szúrt sebekkel Josefstadtban, vasárnap belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség hétfőn.

Július 12-én Brigittenauban egy 56 éves leszúrt férfi holttestét találták meg egy padon egy parkban, tíz nappal később pedig hasonló támadásban sérült meg súlyosan egy 51 éves nő, aki ugyancsak egy parkban éjszakázott Leopoldstadtban. A nő túlélte a támadást.

A rendőrség úgy véli, hogy a három támadást ugyanaz a személy követte el.

A támadásokra válaszul segélyszervezetek újabb éjjeli menedékhelyeket nyitottak a bécsi hajléktalanoknak.

(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay
 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. szeptember 12. 11:21
Hajléktalan BÉCSBEN?
alenka
2023. augusztus 16. 00:51
Bécsben élek,bizony itt is vannak hajléktalanok....de az emberek és rendőrök figyelnek rájuk, és amint lehet, elszállítjak őket a segítő otthonokba....igaz,nyáron viszont előszeretettel alszanak parkokban .....
Janika50
2023. augusztus 14. 17:48
Először is, aljas hazugság, hogy hajléktalamok. Bécsben nincsenek, hacsak a Zorbán nem küldött oda egy tucatot. Máasdszor, sorozatgyilkos sincs. Vannak azomban x év január 1-én született agysebészek, atomtudósok, stb.Ők viszont köztudottan ember, keresztény és egyéb barátok.
alphaville
2023. augusztus 14. 14:47
Hajléktalanok Bécsben? Soroztgyilkos Bécsben? Nahát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!