Az utolsó (német) generáció

2023. szeptember 21. 12:12

De úgy adja az Isten, hogy csak német generációból lesztek ti az utolsók!

2023. szeptember 21. 12:12
Rally in support Diversity, Strength, and Solidarity with Oppressed Groups
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasárnap.hu

„Nem is nagy kár értük, mert a munka helyett tünciző, magukat az aszfalthoz vagy festményekhez ragasztó, a többieket a puszta bosszantás kedvéért terrorizáló, a fosszilis tüzelőanyagoknak hadat üzenő, de közben a szénbányákat nyitó zöld pártra szavazó, a tiltakozások után repülőre pattanva Thaiföldre utazó infantilis bandáért senki sem fog könnyet hullatni. Ezek a hitetlenek, akikhez nem ért el az üzenet, hogy »bízzatok: én legyőztem a világot!«, maguk akarnak megoldani mindent; úgy vélik, ha ők nem koncentrálnak eléggé, a Föld sem fog forogni. Emberek életével játszanak a sajátjuk mellett (szándékosan forgalmi vészhelyzeteket okozva felelőtlen demonstrációikkal), megtagadják a gyökereiket, múltjukat, kultúrájukat.

De úgy adja az Isten, hogy csak német generációból lesztek ti az utolsók! Keresztény fehér magyar európaiaknak még sok-sok generációja fog tanulni rólatok, röhögni vagy szánakozni ezen a kihalt emberfajtán, ezen a furcsa új neanderevölgyin, aki félreértette a világot, sem alkalmazkodni nem tudott, sem felismerni az élet értékeit és értelmét, benne a saját szerepét…

Ez az utolsó német (nyugati) generáció szépen átadja a helyét az életrevalóbbaknak, s majd száz év múlva a kontinens kormányfőinek találkozóján a magyar miniszterelnök – József Attila után szabadon – elmondhatja magáról: európaiak közt egy fehér.

És talán nem is fog sajnálkozni…”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Creative Touch Imaging Ltd / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2023. szeptember 21. 14:20
Hessen tartományban a 24 év alattiak több mint 50%-a migráns hátterű..... Az idős németek kihalnak és Hessennek annyi.......
voltospultos-2
2023. szeptember 21. 13:49
Ez qurvajó, főleg a vége. Magamat idézve: 2023. szeptember 21. 13:31 Sztálin a hibás. Nem kellett volna megegyezni a WASP-okkal Dojcsland felosztásában. A német mára már kihalt faj lenne. Kivárjuk.
hlaci83
2023. szeptember 21. 13:06
Degeneráció...
urban63
2023. szeptember 21. 12:25
20 év múlva, nem 100 szépen átadja a helyét az életrevalóbbaknak (?), na ezek lesznek az agysebészek, mérnökök, biztos azért vannak a NOGO zónák, mert hatalmas kiképzés folyik, technológiai és tudás átadás..... két füvezés, lövés, késelés között?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!