Meleg párokat áldottak meg katolikus papok a kölni dóm előtt

2023. szeptember 23. 11:04

Az AP News szerint az esemény a progresszív hívek lázadásának legújabb jele volt Németország legnépesebb egyházmegyéjében.

2023. szeptember 23. 11:04

Több katolikus pap szerda este a kölni dóm előtt tartott szertartást, amelyen azonos nemű párokat áldottak meg, tiltakozásul a város konzervatív érseke, Rainer Maria Woelki bíboros ellen – számolt be az AP News. Tiltakozásukat az váltotta ki, hogy kölni egyházi tisztviselők bírálták a Düsseldorf melletti Mettmann város egyik papját, aki márciusban 

szerelmespárok” – köztük azonos nemű párokat – áldott meg. 

A kölni érsekség tisztviselői, amelyhez Mettmann tartozik, utólag megrovásban részesítették a papot, és hangsúlyozták, hogy a Vatikán nem engedélyezi az azonos nemű párok megáldását.

Az azonos nemű párok szerdai megáldása a progresszív hívek lázadásának legújabb jele volt Németország legnépesebb, mintegy 1,8 millió tagot számláló egyházmegyéjében.

Nyitókép: Pixabay / Illusztráció

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2023. szeptember 24. 06:41
Ezek nem “katolikus” papok, hanem közönséges szodomiták.
Martell 2
2023. szeptember 23. 21:51
Ki kellene baszni a katolikus egyházból az ilyen álpapokat.
Haramia
2023. szeptember 23. 18:57
hányás 🤮
tizennyolcfok
2023. szeptember 23. 17:54
be kell perelni a mandinert melegpropaganda terjesztéséért. és persze az egész szerkesztőséget befóliázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!