Financial Times: az egész földrész biztonsága az ukránok sikerétől függ

2023. december 18. 13:14

A lap arról is beszámolt, hogy eddig miért nem volt sikeres Ukrajna.

2023. december 18. 13:14

A nyugati vezetők jelentős részben tehetnek azért, hogy a közvélemény belefáradt az ukrán háborúba – fejtette ki a véleményét Martin Sandbu a Financial Times hasábjain. A cikk szerzője szerint a nyugati politikusok hitették el az emberekkel, hogy az ukránok könnyen győzelmet arathatnak az orosz hadsereg felett, a valóság azonban rájuk cáfolt. A lap szerint az azonban egy kis örömöt jelent, hogy a magyar ellenkezés dacára sikerült megkezdeni a felvételi tárgyalások megkezdését Kijevvel.

A szerző sajnálattal állapítja meg, hogy a közbeszéd jelentősen negatív irányba fordult az ukrán háború kapcsán.

Egyre több ember gondolja azt, hogy Ukrajna kudarcot vall. A valóság azonban az, hogy a megtámadott ország nehézségei elsősorban abból fakadnak, hogy nem kapta meg a leghatékonyabb fegyvereket.

Martin Sandbu szerint további anyagi áldozatot kell hoznia Európának Ukrajna javára,

mivel az egész földrész biztonsága az ukránok sikerétől függ.

Ez a megállapítás pedig főleg akkor igaz, ha újra Donald Trump lesz az Egyesült Államok elnöke.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Robert C. Castel

Facebook

Idézőjel

A New York Times is végre beismerte, hogy öngyilkos akcióba küldik az ukrán tengerészgyalogságot.

Nyitókép: WOJCIECH GRZEDZINSKI / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. december 19. 14:27
SÜKET DUMA! SENKI sem ukrán kudarcként ítéli meg ezt a háborút, mi több, HATÁROZOTTAN kijelenthető, hogy az UKRÁN hadsereg messze az elvárható felett nyújtott, teljesít. CSAK hát ennyire elég az egyre inkább észhez térő OROSZ sereg ellen.
pipa89
2023. december 19. 13:45
"Martin Sandbu szerint további anyagi áldozatot kell hoznia Európának Ukrajna javára, mivel az egész földrész biztonsága az ukránok sikerétől függ." Ki az az idióta, aki ezt a dajka mesét becumizza????????????????????? Ja, tudom angolszászék és az európai kalifátus népe, az egykor volt németek. A világ 3/4-e köszönöm szépen,de ebből a nettó hazugságból és háborús agitpropból nem kér!
zsolt196969
2023. december 19. 12:55
Az egész galaxis veszélyben van. Az erő legyen velünk. Be Vagytok szarva hogy a szovjetek nem állnak meg Berlinig!!!!!
HunCsz
2023. december 19. 08:24
Hát ebben nagy igazság van. Végre az ostoba hoholok sikeresen felébredhetnének ebből a kazár rém álomból, amit Vikroria Nulland szürnyeteg irt nekik és végre kiüzhetnék a gyilkosaikat és a testvéreikkel felépithetnének egy új világot és az jó hatással lenne az egész kontinensre, hogy megszabaduljuk ettől a sátáni Sodoma-Gomora kontinens gyilkos sátáni hatalomtól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!