Lecsaptak Moszkvában a tüntetést filmező újságírókra

2024. február 04. 07:32

A zsurnaliszták mozgósításellenes tüntetést videóztak. Kár volt.

2024. február 04. 07:32

A Kyev Independent arról ír, hogy a Kreml előtt orosz újságírókat vett őrizetbe a rendőrség, akik egy mozgósításellenes tüntetést filmeztek. Hozzáteszik:  az információkat egy mozgalom Telegram-csatornáján osztották meg, amelyet a mozgósított orosz katonák feleségei és női családtagjai alkotnak. Fontos tudni, hogy 

nem a háború céljai ellen tüntetnek, hanem az ellen, hogy nem cserélik le a katonákat a frontvonalból.

A Telegramon közzétett videók tanúsága szerint a tüntetéseket filmező férfi újságírókat hamarosan őrizetbe vették, mintegy 25 embert, közülük legalább egy volt tüntető, írják. Marija Andrejeva, a mozgalom „egyik legfontosabb alakja” hangsúlyozza: támogatja a teljes körű invázió vezérlő logikáját, de 

tiltakozik az orosz kormány bánásmódja ellen az orosz katonákkal,

 és hogy a mozgósítottakat nem rotálják a frontvonalból.

Nyitókép: ALEXEY DRUZGININ / ANTON DENISOV / R / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP
 

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. február 04. 18:45
szutykokB_kanya 2024. február 04. 13:46 "https://www.lakmusz.hu" A kijivindipindintes cikk alá lakmusz link :))))
ToIeranciaterror
2024. február 04. 16:49
Nem újságírók, médiakurvák. Nem tüntetést filmeztek, hanem az elvtársaik rendezvényét. Belterjes tevékenység. A cél, hogy úgy állítsák be, mintha a társadalom ezt akarná.
nempolitizalok-0
2024. február 04. 16:12
szutykok 2024. február 04. 14:10 Gond nélkül halad az illibernyák nácitlanítás:DDDDDDDDD Kirúgták a lengyel „Terror Háza” jobboldali vezetőjét, intenzív kulturális tisztogatásokban van a Tusk-kormány Visszeveszik a PiS által elfoglalt intézményeket, megy az emlékezetpolitikai kultúrharc a rezsimváltás után. Jó, de te miért vállalsz pénzért szopást??????
letsgobrandon-2
2024. február 04. 15:49
A Kyev Independent arról ír... ...ennyi elég is vot a "hír"-ből
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!