Megvan, hova látogat Tucker Carlson a Putyin-interjú után

2024. február 12. 18:47

Nemsokára egyik szomszédos országunkba látogat a sztárriporter.

2024. február 12. 18:47
null

Magyar idő szerint pénteken éjfélkor jelent meg Tucker Carlson interjúja Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. A kétórás beszélgetést már közel 200 millióan látták a Twitteren. Sajtóinformációk szerint most kiderült, mi lehet az újságíró következő célállomása: Ana Brnabić szerb miniszterelnök arról beszélt,

Carlson nemsokára Szerbiába látogathat.

A Szabad Magyar Szó vajdasági portál szerint a jelenleg Dubajban tartózkodó Brnabić egyebek közt Tucker Carlsonnal is találkozott a kormányok világtalálkozóján.

A szerb kormányfő beharangozta, hogy az amerikai újságíró hamarosan Szerbiába látogat.

Úgy fogalmazott, Carlson sokat tud Szerbiáról, és azt mondta, az idei év derekán tervez Szerbiába látogatni, Aleksandar Vučić elnököt pedig rendkívül tiszteli. Brnabić gratulált a Putyin-interjúhoz, amit fenomenálisnak nevezett. Elmondása szerint Carlson óriási bátorságról tett tanúságot, és örömét fejezte ki amiatt, hogy az emberek hallhatták azt, amit elvileg a mai világban mindenütt jelen lévő cenzúra miatt nem hallhatnak. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
UpSalute
2024. február 12. 22:00
Nahát milyen meglepő.....Putyin után a legnagyobb Putyinista kelet-európai putriba is ellátogat. Ti is rendeltetek Tákker Kárszónt? A foodora kiviszi azt is egy kis jattért :D
kokrowatz-0
2024. február 12. 20:26
diktátor/pedó/laposföld-tagozat
Takagi
2024. február 12. 19:58
Szuper! Nyomjad Tucker!
Akitlosz
2024. február 12. 19:30
"Úgy fogalmazott, Carlson sokat tud Szerbiáról," Most már, hogy Putyin elmagyarázta neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!