Migrációs káosz

2024. április 15. 09:25

A mostani paktummal kapcsolatos kritikájuk azt jelzi, hogy ezt most teljesen nem sikerült elérniük, de minden eddiginél brutálisabb kísérleteket fognak tenni elérésük érdekében.

2024. április 15. 09:25
Bogár László
Bogár László
Magyar Hírlap

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI / AP / Europa Press / Europa Press

„Afrika népessége több mint kétmilliárd fővel növekszik majd a 21. század végéig úgy, hogy ehhez a legelemibb feltételek (főként termőföld és víz) sem állnak rendelkezésre, ráadásul ezek az eleve kifosztott és torzult társadalmak a megfelelő természeti feltételek esetén sem tudnák kezelni a demográfiai »túlcsordulást«, és ezzel a kör bezárul. Ezért hangsúlyozta Orbán Viktor számos alkalommal, hogy az egyetlen utat az jelentené, ha Európa egy olyan paktumot hozna létre, amelynek lényege az volna, hogy az afrikai térségben tenne meg mindent annak érdekében, hogy a migráció el se induljon.

A hamis narratívák örvénylése közepette azonban ez a megközelítés eddig legfeljebb az üres ígéretek szintjén tudott megjelenni. A permanens globális migrációs válság legmélyebb oka ugyanis az, hogy a Nyugat brutális kifosztása nyomán a »tri-kontinentális zóna«, vagyis Latin-Amerika, Dél-Ázsia és Afrika társadalmi, gazdasági, ökológiai és kulturális reprodukciós mintázatai olyan mértékben torzultak el, hogy most ennek pusztító következményei hullanak vissza az európai keresztény fehér ember szintén degenerációs lejtőn lévő világára.

A globális »civilszervezetek« destruktív hálózata álságos és hamis módon ezt a globális hatalmi rendszer által előidézett történelmi káoszt úgy próbálja »megoldani«, hogy teljes mértékben »felszabadítaná« e történelmileg a gyarmatosító fehér ember által előidézett káosz következményeit, és »visszavezetné« azt Európára. A mostani paktummal kapcsolatos kritikájuk azt jelzi, hogy ezt most teljesen nem sikerült ugyan elérniük, de ne legyen semmi kétségünk afelől, hogy e törekvésüket nemcsak hogy nem adták fel, de minden eddiginél brutálisabb kísérleteket fognak tenni elérésük érdekében. Az európai parlamenti választások fogják majd megmutatni, hogy milyen eséllyel.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­g­­ö­­­s­ ­l­­á­­­n­­­y­­o­­k­­­ ­­v­­­á­­r­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Mátyás01
2024. április 15. 16:21
Ráadásul a gyarmatosítás fő haszonélvezői azok, akik most a következményét is ránk zúdítják.
lauderstenonis-2
2024. április 15. 14:04
2024-re 65 ezer gazdasági migráns betelepítését engedélyezte a pedofidesz kormány.
bispora
2024. április 15. 12:49
Ez lózung, hogy Afrikánk helyben kellene segíteni. Ott ugyanis 70-es átlagos IQ-jú négerek élnek, így bármilyen fejlődéshez hiányzik a humántőke. Azt kell látni, hogy amíg az 5,1 TFR-t még csak említeni sem lehet, nem lesz megoldás a problémára. Mindenki elfelejtette, hogy Bill Gates afrikai népességrobbanásra kidolgozott csodafegyvere már 2010-ben elkészült- ez bőr alá ültethető fogamzásgátló, ami automata üzemmódban gátolja meg a teherbeesést úgy 10 évig. Már ma is élelmiszersegélyért sorban álló néger nőnek kötelezően kellene beültetni. Az exponenciális szaporodás ugyanis nem emberi jog, hanem belépő az apokalipszisbe. Ha Afrikában langyos esők hullanának egész évben, az átlagosan 5 gyerek akkor is előbb utóbb éhenhaláshoz vezetne. Etiópiában 1985ben éhen haltak a gyerekek, a LiveAid koncertek elindították az élelmiszersegélyeket. Akkor 37 milliónyian voltak, ma megint éheznek arrafelé csak már 120 millió etióp van! A védelmi pénzt felejtsük el, és védjük a határainkat géppuskával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!