Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szlovákia volt magyar rendőrfőnöke: Káosz volt, ez nyilvánvaló, és ez kudarc

2024. május 16. 07:33

A volt rendőrfőnök meglepőnek nevezte azt, ahogyan a biztonsági őrök eljártak azt követően, hogy a merénylő rálőtt Robert Ficora.

2024. május 16. 07:33
PM Robert Fico Shot In Alleged Assassination Attempt

Nyitókép: Zuzana Gogova/Getty Images

Az Denník N nevű lapnak nyilatkozott Hamran István, Szlovákia korábbi országos rendőrfőnöke, aki a Robert Fico elleni merénylet kapcsán lesújtó képet fejtett le szlovák biztonsági szolgálat teljesítményével kapcsolatban.

Ami a merénylet idején történt, az egyértelmű kudarc volt Robert Fico biztonsági őrei részéről 

– mondta Hamran István, majd hozzátette, hogy meglepte ahogy a biztonsági őrök eljártak azt követően, hogy a merénylő rálőtt Robert Ficora.

A volt rendőrfőnök azt is megjegyezte, hogy maga Fico beszélt pont néhány hete arról a fenyegetésről, hogy valaki lelőhet politikusokat. Költői kérdésként feltette a lapnak, hogy vajon hogyan elemezték ezeket a fenyegetéseket, és vajon ki értékelte ki őket? Emellett azt is szóvá tette, hogy az állambiztonság monstani vezetője a Hang – Szociáldemokrácia (Hlas) párt egyik civil tisztviselője lett, ezt pedig nem tarja helyesnek.

Káosz volt

„Káosz volt, ez nyilvánvaló, és ez kudarc. Azonnal be kellett volna tenniük a miniszterelnököt a kocsiba, és el kellett volna hajtaniuk vele. Abban a pillanatban nem lehet tudni, hogy van-e még több támadó. A lehető leghamarabb biztonságba kell helyezni a védett személyt” – tette hozzá Hamran.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­­k­­e­l­d­ ­­­a­­­ ­s­­­z­e­x­i­­­ ­­­p­­­u­n­­­c­i­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Felvidéki MAGYAR
2024. május 17. 07:00
A Mandinernek szánom! Harman révkomáromi illetőségű. Itt volt járási rendőrparancsnok. Jó rendőrnek számított mindig, tisztán beszél magyarul. De! Szlovák iskolákat végzett és szlovák az anyanyelve is! Ha magyar (vagy magyar érzelmű) lenne, ebben a lopott országban SOHA nem lehetett volna országos rendőr főkapitány! Ezt tudni kell Csonkahonban is! Aki itt él, az pontosan tudja. Egyébként, amit nyilatkozott, az stimmel! A megnevezett tót fos-lap egy itteni, ultralibsi klozet papír! A 444 itteni klónja! Magyar és jobboldali szlovák nem is olvassa azt a szennyet!
kisstomi-2
2024. május 16. 11:00
A "Denník N" és magyar tagozata Felvidéken /szlovákia/ a legnagyobb gyűlöletkeltő médium, a progresszív liberalisták szócsöve ! Ami most történt Felvidéken /szlovákia/, arról nagy mértékben ők /is/ tehetnek !
Vladiszláb
2024. május 16. 10:29
Az talán soha nem fog kiderülni, hogy szándékosan nem védték rendesen Ficot (esetleg benne is voltak), vagy hozzá nem értésből. A libsik kommentjeiből inkább az első valószínűbb. Magyányos, elmeszocproblémás, mint a többi ilyen elkövető... Mindenesetre a magyar miniszterelnök egyedül maradt békepárti, a másikat kilőtték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!