Ezt különösen zokon veszem

2023. november 21. 16:54

Ez az egyetlen, amelyet bármikor meg tudnék ismételni.

2023. november 21. 16:54
Hont András
Hont András
Facebook

„Abban a teljesen beteg és kontraproduktív fintorgásban, amelyet a művelt közönség egy része a magyar Eb-kijutás kapcsán előad, egészen különleges szintet képvisel az a megszólalás, amelyik azt hányja Szoboszlai szemére, hogy az ünneplés során legurított egy pálinkát. Ezt különösen zokon veszem, ugyanis a magyar csapatkapitány pálya környéki megmozdulásai közül ez az egyetlen, amelyet bármikor meg tudnék ismételni.”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bartus László

Amerikai Népszava

Idézőjel

Nem beszélve arról, hogy egy olyan sztárt, mint Szoboszlai, magyar gyerekek százezrei néznek. Példát kéne mutatnia.

***

Nyitókép: MTI /Czeglédi Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baronet
2023. november 22. 08:50
Kedves András! Te ezekkel az emberekkel játszol egy csapatban. De, megértem, hogy ez már neked is kínos.
laikus19-2
2023. november 22. 07:23
Most látszik igazán, hogy az ún. ellenzéki sajtó képviselői milyen mérhetetlenül kisstílűek és rosszindulatúak. A politikában lehet sumákolni, csúsztatgatni, arra játszani, hogy az éremnek számos oldala van, a sportban, különösen az ország-világ szeme alatt zajló fociban jóval kevésbé. Például Rossi: "Digó bevándorló, aki szittya öntudatból oktat" - és ehhez hasonlók. Velejéig romlott emberek az ilyenek, akik abból élnek, hogy mindennek a rossz oldalát keresik, és mindent pocskondiáznak.
Málaga21
2023. november 21. 22:41
Kedves András! A fanyalgóknak nem az a baja Dominikkal, hogy legurított egy kupica páleszt. Ez csak kifogás. Megihatná tőlük az egész idei szüreti termést, ha sima zsoldos lenne, aki csak a Liverpoolban hajt. Szobo "bűne", hogy viszi a hátán a magyar válogatottat, a szívét-lelkét kiteszi a pályára, ha nemzeti színekben játszik. Fontos neki a magyar nemzet, a magyar szurkolók. Ez a ballibsik szemében megbocsájhatatlan bűn.
Oszodibeszed
2023. november 21. 22:04
Váljék egészségetekre, András. És Dominik! Bármikor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!