Szoboszlai előtt hajlong a világ: Fabrizio Romano listát készített a magyar klasszis varázslatáról

2023. november 20. 07:50

A transzferguru pontokba szedte a csapatkapitány játékát.

2023. november 20. 07:50
SZOBOSZLAI Dominik

A focitranszferek és általában a futballvilág egyik mindenhatóját, Fabrizio Romanót is megihlette Szoboszlai Dominik csodálatos játéka Montenegró ellen. Romano hat pontba szedte a varázslatot, amely pontok szerint 

Szoboszlai két perc alatt szerzett két gólt, bemutatott négy sikeres cselt, előkészített három helyzetet, megnyert 13 párharcot, a legtöbb, 71 pontos passza volt, 

és a legtöbbször, hatszor vele szemben szabálytalankodtak.

Romano hangsúlyozta: 

Szoboszlai az előző három meccset számítva öt gólban vállalt szerepet.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kovács Gergő

Mandiner

Idézőjel

Ez a csoportgyőzelem ahhoz hasonlít, amikor tetten érjük az igazságot. Mellesleg miénk Európában a leghosszabb veretlenségi sorozat, ez már futballtörténelem.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. november 21. 09:06
"minoritás nov. 20. 07:58 »SZARUL« JÁTSZIK, de ha volna belőle négy, akkor VB -t nyernénk!" Nehogy azt hidd! A PSG-nél is ezt gondolták, amikor összevásárolták a legnagyobbakat (Messi, Neymar, Mbappé), aztán mi lett belőle? Az okos ember tudja, hogy rendszert kell építeni — de az araboknak csak pénzük van az olajból, eszük az sose lesz belőle.
llnnhegyi
2023. november 20. 12:35
P.F.Juli ! A tegnapi ATV írásodat rekordon lájkolták. 56-nal tartasz. Gratulálok!
makapaka2
2023. november 20. 10:53
SZÉP VOLT DOMINIK !HÁLÁS KÖSZÖNET ÉRTE!
P_F_Juli
2023. november 20. 10:46
Szoboszlai megmozgatja az ember fantáziáját... na nem úgy... Volt egy Puskásunk, aki a világ négy sarkába vitte a hírünket. Ha ez a fiú képes lesz a "földön" maradni, nem száll el, és nem szenved komoly sérülést, nagyon messze juthat. A játéka két nagyszerű játékosra emlékeztet, Beckenbauer zseniális irányító szerepére, és Beckham eleganciájára. Lehetne beszélni Ronaldóról és Messiről, de mindkettőből valami hiányzott. Zseniális technikájú játékosok, de Ronaldó egy magamutogató, Messi pedig "túl egyszerű" maradt. Ha Szoboszlai megőrzi "magyaros tisztaságát", és következetesen halad a céljai felé, nagyon magasra juthat, olyan magasra, ahova Puskáson kívül még egy sportolónk sem. Természetesen ez kizárólag az én véleményem, és nem biztos, hogy mindenki egyetért velem, de ez nem is baj. Kívánom neki, hogy legyen sikeres, és soha ne felejtse el, honnan érkezett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!