Ettől féltek Liverpoolban: súlyosabb Szoboszlai csapattársának a sérülése

2024. január 23. 11:28

Angliában folytatódik a rehabilitáció.

2024. január 23. 11:28

Mint megírtuk, Mohamed Szalah szerdán visszatér a Liverpool edzőbázisára, az AXA Training Centerbe, hogy sérülése után megkezdje intenzív rehabilitációs programját a klub orvosi csapatával – írta a liverpooli csapat honlapja. A támadó az Afrika-kupán szenvedett izomsérülést, már az első félidőben le kellett cserélni az egyiptomiak Ghána elleni csoportmeccsén.

Ezt is ajánljuk a témában

A vizsgálatok eredményeinek értékelése után kiderült, sérülése súlyosabb a vártnál, így a háttérben azonnal

megállapodás született az egyiptomi szövetséggel, hogy Szalah Liverpoolban, a klub orvosainak felügyelete mellett kezeltethesse magát.

A csatár azonnal megkezdi a munkát a klub egészségügyi személyzetével, miután visszatér a Mersey partjára. A cél, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessen a válogatotthoz, ha Egyiptom még versenyben lesz a torna kieséses szakaszában.

Fotó: Waleed Zein/Anadolu via AFP

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2024. január 23. 18:03
tudod mikor engedném vissza, meggyógyítom a saját költségemen aztán megy vissza a válogatotthoz? lóbaxot
machet
2024. január 23. 12:22
A médiákban biztos nem.
powerage
2024. január 23. 11:46
Épp három napja írta itt a mandineren Kiss B. László, hogy "Mohamed Szalah sérülése nem olyan súlyos, mint amilyennek elsőre tűnt." Akkor ez most nem így van? Kiss B. László hazudott? Hát már semmiben nem bízhatunk ezen a világon? Mennyiben veszélyezteti ez a sérülés a Mount Everest expedíciót? Továbbra is palack nélkül tervezi megmászni a hegyet?
machet
2024. január 23. 11:32
Lassan minden liverpooli szellentést nyomon kell majd követnünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!