Nem hatotta meg a Premier League Marco Rossit, marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya

2024. január 04. 20:08

Már a második megkeresést utasította vissza a szakember.

2024. január 04. 20:08

Három hete megkeresést kapott egy a Premier League-ben szereplő csapattól, de visszautasította az ajánlatot – erről is beszélt Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya az olasz parmatoday.it nevű portálnak. 

Rossi szerint egyelőre nincsenek meg a feltételei, hogy váltson, szerinte tiszteletben kell tartani a szerződéseket, és azt is hozzátette, hogy nem helyes elhagyni egy válogatott, akkor amikor az egy tornára való felkészülés közben van, vagy éppen egy jelentős torna előtt áll.

Elmondta, hogy már a Bundesligát is visszautasította, és a Premier League-ből is az utóbbi már a második megkeresése volt.

Olaszországból viszont néhány rokonán kívül senki sem kereste meg –  tette hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép:  MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko-jobbos
2024. január 05. 10:06
Szerintem még ki akar jutni a VB-re is, aztán lép. Megérdemli, hogy keressen is egy kicsit, mivel a nagy lóvé a kluboknál van, a válogatottak csak aprópénz. Nekünk jó volt, mert tényleg nagyot alkotott, neki meg nőtt a hírneve. Mondta, hogy otthon csak a 4. osztályban lehetne edző. Win-win.
Tiszafa
2024. január 05. 08:53
A cikk utolsó mondata alapján Rossi mester szíve szerint Olaszországból vár komolyabb megkeresést. Persze szereti ő a magyarokat is (hiszen már félig az olasz énje mellett ő is az), de a lelke mélyén Olaszországban szeretne bizonyítani. Remélem a magyar EB győzelem után összejön neki.
ördöngös pepecselés
2024. január 05. 06:53
Marco szereti a focit. A premier-league pedig küzdősport. Szerencsére az olaszoknál akkora a konkurencia az edzők között, hogy nem fognak neki a magyarral versenyképes karrier utat ajánlani(egy olasz nb2 belépő méltánytalan) Az arabok fogják őt elvinni a pénzükkel miután eléri a magyar csúcsot.
Mich99
2024. január 04. 23:15
Valakik nagyon meg akarják fúrni a Magyar Válogatottat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!