Sallai Rolandot akarta, de elutasítást kapott a spanyol sztárcsapat

2024. január 11. 08:32

Elindult a csapatok közti verseny a magyar játékosért.

2024. január 11. 08:32
null

Sajtóhírek szerint a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla ki szerette volna vásárolni Sallai Rolandot németországi szerződéséből, azonban a Freiburg nem akarja eladni a válogatott magyar játékost – írta meg az Index.

A német Sky Sports értesülése szerint a Sevilla képviselői állítólag Németországba utaztak tárgyalni Sallairól, viszont a Freiburg rögtön jelezte, hogy nem tervezik értékesíteni a magyar támadót.

A lap információ szerint a spanyol klub először csak „kölcsön szerette volna kérni” Sallait, és csak fél év után szeretett volna élni a vételi opcióval. A Freiburg azonban ragaszkodik a magyar játékoshoz.

A nemrégiben a Frankfurt ellen is remek gólokat szerző magyar játékos a jelek szerint teljesítményével bizalmat szerzett a vezetőség szemében, őszi sérülése ellenére 

18 mérkőzésen öt gólt és két gólpasszt jegyzett.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Christian Kaspar-Bartke / Getty Images

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2024. január 11. 10:48
Sztem meg ott van jó helyen, ahol van. Egy erősebb bajnokság, erősebb csapatába, nem hinném, hogy kapna ennyi játéklehetőséget. Azt nyilatkozta, hogy szeretne visszatérni Olaszoszágba (onnan indult a nemzetközi karrier, ha jól emlékszem Palermo) De Olaszország a magyar játékosok temetője !
piramis-2
2024. január 11. 08:59
szintetikus=VALODI barom
szintetikus
2024. január 11. 08:46
ez nem üveglábú?
pandalala
2024. január 11. 08:43
Mikor jár le a szerződése? ... Ha így folytatja, neki is kinéz egy szuper folytatás! ... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!