Újra az élre tört: előzi a Real Madridot Yaakobishvili Antal csapata

2024. január 28. 19:20

Az év meglepetéscsapata, a Girona ismét vezeti a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, miután vasárnap 1–0-ra győzött a Celta Vigo otthonában. A magyar U21-es válogatott védő ezúttal nem lépett pályára.

2024. január 28. 19:20
Girona FC v Sevilla FC - LaLiga EA Sports

Továbbra is harcban van a bajnoki címért a Girona, amely Cristián Portu góljával nyert Vigóban a La Liga 22. fordulójában. A piros-fehérek ezzel a győzelemmel visszaelőzték a Real Madridot, és ismét vezetik a spanyol első osztályú futballbajnokságot. A kis csapat robog a Bajnokok Ligája-indulás felé – az előnye immár 11 pont a 3. helyen álló, egy meccsel kevesebbet játszó Barcelonával szemben, amely szombaton hazai pályán kapott ki 5–3-ra a Villarrealtól.

Jó hír számunkra, hogy a Girona keretében ezúttal is ott volt a közelmúltban bemutatkozó magyar U21-es válogatott hátvéd, Yaakobishvili Antal, de ezúttal nem lépett pályára, csak a cserepadon ült.

Fotó: Alex Caparros/Getty Images

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. január 28. 20:28
A Mandiner lelkes cikkírója "taktikusan" elfelejtette közölni a t. olvasókkal, hogy - nem csupán a Barcelona játszott egy meccsel kevesebbet "Yaakobishvili Antal csapatá"-nál, - hanem Real Madrid is, akit így tudott "visszaelőzni" 1 ponttal "Yaakobishvili Antal csapata"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!