Dárdai Pál egy cseppet sem bánta meg dühös kirohanását

2024. április 06. 09:21

„Ugyanezt tenném holnap és holnapután is” – szögezte le a Hertha edzője.

2024. április 06. 09:21
Dárdai Palkó a Magdeburg elleni mérkőzés 39. percében jó helyről készülhetett szabadrúgáshoz, és nem is okozott csalódást.

Nyitókép: SOEREN STACHE / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

A Mandiner beszámolt róla, hogy Dárdai Pál szerdán csupán néhány percet töltött el a Hertha sajtótájékoztatóján, mielőtt látványosan kivonult volna. A berliniek vezetőedzőjében láthatóan volt tüske a Kicker egyik újságírójának egy kritikája miatt,

amelyben azt írta, hogy a csapat játékában nem látja a koncepciót,

ezért amikor Steffen Rohr megpróbált neki másodszor is kérdést feltenni, Dárdai válasz helyett fogta magát és kivonult a teremből.

Ez kétségtelenül nem mindennapi esemény, ezért a magyar szakembernek először a Hertha válságértekezletén kellett magyarázatot adnia a feletteseinek, majd pénteken a média munkatársainak is. A Paderborn ellen 3-2-re megnyert meccs előtt a Sky-nak azt is elárulta, megismételné-e a cselekedetét – szúrta ki az Origo.

Dárdai: A kritika sértő ránk és a rajongókra nézve

„Persze, természetesen így tennék. A kritika sértő ránk és a rajongókra nézve. Igenis van koncepció, a »Berliner Weg«, és ha valaki azt gondolja, hogy nincs, akkor ő ezzel a valótlansággal csak bajt akar okozni.

Márpedig én nem beszélek valótlanságokról az emberekkel, így nőttem fel.

Ezért aztán felkeltem és kimentem, és ugyanezt tenném holnap és holnapután is” – fogalmazott Dárdai.

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­­­g­­ö­­­s­­­ ­­l­­á­n­y­­o­­k­­ ­­v­­­á­r­n­­­a­k­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
chief Bromden
2024. április 06. 12:28
Legközelebb be sem kell engedni a provokátort. Küldjön mást az újságja, ha tudósítani akar.
Kétes
2024. április 06. 10:02
A sunyi libbant német újságírók nem valós dolgokkal támadnak, hanem sötét és elvont célokat szolgálnak. Ha az újságíró értene a focihoz, akkor konkrét dolgot hozott volna fel. A Paderborn ellen igen is volt koncepciója a Herthanak és meg is valósította azt.
makrancos-kata
2024. április 06. 09:56
Pali, ez a Németország már nem az a Németország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!