Kisgazda hülyeség visszatérése = MENŐ

2011. március 18. 14:59

Gubcsi Lajos hamarosan ki lesz rúgva. A garázdálkodását lehetővé tevők viszont sokáig nem.

2011. március 18. 14:59

„A tipikus kisgazda hülye – ha valaki esetleg nem emlékezne a kilencvenes évekre – nemcsak a tényleg kimúlt FKGP keretein belül tevékenykedett. Ez a különös lény, aki félig volt téeszelnök, félig földesúr, harmadik félig pedig visszamaradott, dagi kisgyerek, más pártokban is felbukkant néha. Így nem olyan meglepő, hogy Gubcsi Lajos egykor KISZ KB-tag volt, az meg végképp nem, hogy most a Fidesz szárnyai alatt létezik. (...) Gubcsi tökkelütött alakján legalább szórakozni lehet, de sokkal kevésbé viccesek azok az emberek és játszmák, amik egy ilyen figurát Magyarországon pozícióba juttatnak.

A Gubcsi Lajos kertjében tartott bohókás szoboravatón például ott volt Hende Csaba honvédelmi miniszter és Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a nemzetbiztonsági ügyek mindig figyelmes örzője. Odamentek, beszélgettek a megjelentekkel, mosolyogtak. A Magyarország biztonságáért felelő két fontos személy beugrik ehhez a ki tudja, milyen kapcsolatokkal rendelkező volt kommunistához, akin a nemzet jelentős része nyilván egyből látja, hogy minden téren kihívásokkal küzd. Vajon az igazán veszélyes alakok is ilyen könnyen behálózzák a magyar kormány vezetőit? (...)

A sorsa nyilvánvaló: hamarosan ki lesz rúgva. A garázdálkodását lehetővé tevők viszont sokáig nem. Az pedig egészen biztos, hogy a kisgazda típusú hülyeség ebből az országból már soha nem fog eltűnni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajen
2011. március 19. 08:19
Szabó Ervin könyvtár online katalógusa tele van Gubcsi műveivel, érdemes lecsekkolni... Igazi Írót, Polihisztort tisztelhetünk benne... 2010-es műve: "Egy kun Budán és Pesten : szolgái s nem urai vagyunk a nemzetnek " alfejezetek: "Egy kun Budán és Pesten : szolgái s nem urai vagyunk a nemzetnek ; Pol mix : börlex ; Elég lett, elégett : leveleim Orbán Viktornak 2009-ben" Gondolom az utolsó fejezet meghatározó volt a kárrierje szempontjából.
gróf Bercsényi
2011. március 19. 05:56
T. Mandiner! Ha már az Indexre nincs ráhatásuk, legalább itt, a zömmel jóízlésű emberek terrénumán ne ajánljanak, ha kérhetem, ilyen Bede-szerű röfögéseket, amely - gondolom, mielőtt fölrakták, végigolvasták - így kezdődik: "Pepó Pál! Homoki János!! Czoma Kálmán!!! Lányi Zsolt!!!! Kávássy Sándor!!!!! Jaj, hát mégsem tűntetek el teljesen! Azonnal gyertek ide, öleljetek meg, ti ocsmány nyakkendős, kihízott nadrágú, drága emberek! Mindenki jól van? Nehéz évek voltak? Nézzétek, ez itt Gubcsi Lajos, szeressétek szívből! Ő az, aki megmentette a kipusztulástól ezt a csordányi őstulkot. Van még hely mindannyiótoknak a magyarok istenének ege alatt. Ma ünneplünk." Ez nem szint. Tudjuk, hogy Gubcsi egy gerinctelen komcsi, a mai Fidesz egyik szégyene, de arról itt a mandineren nem feltétlenül a még nálánál is csótányabb Bede által kellene értesülnünk. Idézzék be a Nemzetet, vagy írja meg a Rajcsányi. Oké?
sensei
2011. március 19. 00:25
Egyébként tényleg szép az, amikor egy Bede KISZ-esezik. Pont olyan, mintha ELEMpézne. Még az is lehet, hogy Jobbikozhatna is:-)))
sensei
2011. március 19. 00:10
"Kisgazda hülyeség visszatérése = MENŐ" Ezt hogy hoztad össze Benő? Torgyán keze eddig ér? Ha igazad van, akkor a hálózat él, és élni fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!