Dőljön el minden a miniszterelnök dolgozószobájában?

2011. december 02. 20:46

Nem könnyű annak, aki ma Magyarországon a törvényhozásban kiszámíthatóságot keres.

2011. december 02. 20:46
Sztojcsev Iván
Sztojcsev Iván
VG.hu

Nem könnyű annak, aki ma Magyarországon a törvényhozásban kiszámíthatóságot keres. Éjszakai viták, utolsó pillanatban benyújtott módosítókkal tömegesen átírt törvények, egyik hétről a másikra alapjaiban megváltoztatott szabályozások: ha valami botrány a magyar parlamentben, az ez. Nem a negyvenórás ülésnapok.

Kiszámíthatóság és stabilitás – szinte minden elemző ezt tartja a gazdasági kilábalás alapjának. Az IMF-nek és az EU-nak vajon biztosan a legjobb üzenet a magyar stabilitásról az a munkarend, amit a kormány diktál? Most, amikor nagyon rászorul az ország a külföldi segítségre, nem volna jobb azt mutatni, hogy itt igenis létezik rend, és emberi időben is megszólalhat az ellenzék a fontos témákban? Nem lehetünk büszkék arra, ami történik. És egyáltalán nem azért, mert az egyik oldalon kötögetnek, a másikon meg alszanak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rakosi
2011. december 03. 19:55
Hány éves vagy georg?
Faqtya ezredes
2011. december 03. 17:51
Adjatok neki egy fizikai Nobel-dijat, aztan menjen Gartner utan a sunyiba.
tóth mária
2011. december 03. 17:44
nyivákolnak a libsik, mi a baj? messze van a zsíros bödön?
smogger
2011. december 03. 16:55
Én már alig várom, az Orbán szobor elkészültét.Élő embernek soha nem állítanak szobrot, bár nálunk lehet, hogy már ez is másképp van, de bízom benne, hogy nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!