Rendet a sajtóban!

2013. május 16. 13:51

Most aztán mindenki kétszer is gondolja meg, mit állít a Fideszről, a kormányról, különben járhat a bíróságra.

2013. május 16. 13:51
Dési János
Dési János
Népszava

„Győri Tibor, a Miniszterelnökség államtitkára utasította a minisztériumokat, hogy ezentúl sokkal jobban figyeljék azt, mi jelenik meg a sajtóban róluk és azon nyomban meg is bíztak, jó magyar közpénzből, három ügyvédi irodát, hogy kezdeményezzenek eljárást azok ellen, akik mégis olyasmit írnak, mondanak ami nem megfelelő a nemzeti együttműködés felkent ügye szempontjából. A Győri család a sajtóügyek specialistája amúgy, a feleség, Győriné Maurer Amália bíró a Fővárosi Ítélőtáblán, hozzá tartoznak a sajtóperek. (...)

Mondják most nyilván sokan, hogy ne tessék izgulni, elég csak az igazat írni, és akkor semmi baj nem történhet. Hiszen a bíróság független. No igen.

Amúgy meg, látva a finoman szólva is kiszámíthatatlan, vagy éppen nagyon is kiszámítható, bírói gyakorlatot, nem nehéz megjósolni, hogy kiadók egész sorát lehet megfélemlíteni, vagy esetleg tönkretenni, ellehetetleníteni, efféle jogállaminak látszó módszerekkel.

Írjunk inkább az időjárásról, az elefántról amelyik megellett az állatkertben, az énekverseny harmadik helyezettjéről - a közönség imádja, és tuti, hogy nem kapunk ki miatta a Győri családtól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nisz
2014. február 09. 12:08
Engem őszintén szólva egy másik megbízási szerződés foglalkoztat. A kormány négy ügyvédi irodát bízott meg a privatizáció felülvizsgálatával. Június 15-ig kell letenniük az országgyűlés elé munkájukról a jelentésüket. Forrás: http://hvg.hu/itthon/20120202_privatizacios_szerzodesek Közeledik a határidő, ne feledkezzünk el róla!
kitiltott
2013. augusztus 16. 11:32
Ahhoz hogy rend legyen a sajtóban legelőször a hivatásos ajvékolókat kellene kitiltani pl az ATV sajtóklubból..ezzel a kis irogató homi gyerekkel az élen ezeket egyszer megnézi valaki azonnal felvágja az ereit ...
atila68
2013. július 02. 10:03
Igen János.ön jó úton jár. Írjon az időjárásról, az elefántról amelyik megellett az állatkertben, az énekverseny harmadik helyezettjéről - a közönség imádja, és tuti, hogy nem kap ki miatta. Ez a maga asztala.
slomovicz
2013. május 31. 01:00
A becstelen vörösnácik -NEM oktatnak ki erkölcsből senkit!! Tetszettek volna tisztességesek lenni. DE- ezek olyan hülyépk mint a segg. Az SZDSZ például -addig "politizált" amig teljesen eltünt a szemétdombon. A baloldaliak majdnem bíztosak voltak hogy az alvilág segítségével, lefizetett választókkal és választási bizottságokkal- megnyerik a 2010-es választásokat. Abban is biztosak voltak, hogy a hátrahagyott húszmilliárd euró kamatai és tőke visszafizetése miatt , megszorító csomagok jönnek, amit majd a népen hajt be, az Orbán kormány. (Remélve, hogy majd akkor megint Ök jönnek.) Ezért nyomatják most- mint a rossz gramofon "Borzalmas, véres - Orbáni megszorítások" propaganda panelt. Észre sem veszik magukat, hogy a nép nem ezt látja. Mit lehet erre mondani? Ugyanazt- mint az SZDSZ bukására. " Aki hülye - az haljon meg." Ti vörösnácik- már csak a rossz emlékű múlt vagytok. Ez van. És ez jó igy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!