Nem minden szabadságharc: Tóth Zoltán kirúgásáról

2014. június 05. 17:26

ÁJK-s hallgatók úgy írták le nekem az imént Tóth Zoltán óráit, hogy azok közröhej tárgyát képezik, hogy sokan csak azért választják a Tóthot, mert a legkönnyebb vizsga a szakon.

2014. június 05. 17:26
Borbás Barna
Válasz.hu

Ami a kirúgás lehetséges mozgatórugóit illeti: Tóth elmozdítására – bár a timing kézenfekvő – nem érdemes szabadságharcos keretmesét szőni. (Még akkor sem, ha tudható, hogy a jobbos kötődésű Mráz Ágoston Sámuel váltja.) ÁJK-s hallgatók úgy írták le nekem az imént Tóth Zoltán óráit, hogy azok »közröhej tárgyát képezik«, hogy sokan csak azért választják »a Tóthot«, mert a »legkönnyebb vizsga a szakon«.

Az egyetemi kart jól ismerő forrásunk szerint »Tóthot már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni«, egy másik vélemény szerint »szakmai alapon« volt »tarthatatlan«.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bonzo
2014. június 06. 09:10
Most akkor kinek róható fel Tóth kirúgása? Netán Lázár tehet erről is. :)
Nemzeti Mutyikos
2014. június 05. 23:45
most mit csodalkoztak egy olyan rezsimben(sic) ahol a csepeli rezsiproli oktatasi allamtitkarnak jelolik ott egy mrazfele seggnyalo senki meg dekan is lehet.
vakhangya3
2014. június 05. 22:33
""""Tóth elmozdítására – bár a timing kézenfekvő – nem érdemes szabadságharcos keretmesét szőni. (Még akkor sem, ha tudható, hogy a jobbos kötődésű Mráz Ágoston Sámuel váltja."""" Mráz Ágoston Sámuel. :-)))))))))))))))) Maga a hitelesség a tanítandó a tanító. :-))))))))))))))
kulalak
2014. június 05. 21:28
»Tóthot már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni« Csak ismételni tudom. Ez egy senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!