Alapvető Drogok Hivatala

2014. október 01. 07:37

Ha egy ilyen skandalum után az ombudsman a helyén maradhat, akkor ugyanott tartunk, mint 2006 szeptemberében. Akkor megint következmények nélküli ország vagyunk.

2014. október 01. 07:37
Pilhál Tamás
MNO

Adott egy magát »jogvédőnek« mondó, titokzatos külföldi mecénások által pénzelt, súlyos devianciákat népszerűsítő-támogató-mentegető, hazánk ellen uniós szankciókat szorgalmazó szervezet (TASZ), amely első kézből, fű alatt megkaphatja egy elvileg független nemzeti intézmény (Alapvető Jogok Biztosának Hivatala) jelentését, sőt annak közzétételi időpontjáról egyezkedhet. Majd faarccal közlik, hogy ez így természetes, máskor is így csinálják. Hát ezért nagy a baj. Ha egy ilyen skandalum után az ombudsman a helyén maradhat, akkor ugyanott tartunk, mint 2006 szeptemberében. Akkor megint következmények nélküli ország vagyunk.

Pedig a Miniszterelnökséget vezető Lázár János is lemondásra szólította föl Székelyt, Kocsis Máté pedig úgy fogalmazott: a droglobbi befészkelte magát az ombudsmani hivatalba. Ezek után több mint furcsa, hogy az igazságügyi bizottság kormánypárti képviselőinek köszönhetően a nyilvánosság teljes kizárásával hallgatták meg tegnap az alapvető jogok biztosát, majd egy ejnye-bejnyének is kevés fölkérést intéztek hozzá: »a jövőben fordítson még nagyobb figyelmet a hivatal pártatlanságára«. (Magyarán: ne e-mailben bratyizzanak a »civilekkel«.) Úgy tűnik, az igazság kimondása helyett annak elkenését választották a képviselők. Az i-re a pontot a KDNP-s Rubovszky György tette föl, amikor többször is »sajtótámadásnak« minősítette a levelezések közzétételét, majd megsértődött az újságírókra, amiért a bizottsági ülés után nem őt, hanem az ombudsmant kérdezték előbb. Hát mi folyik itt?

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. október 01. 11:31
Egyet értek a szerzővel. Ennek a faszinak menni kéne.
madarasi.abel
2014. október 01. 11:16
Szégyen, amit az MNO művel. Manipulált adatok alapján besároz egy hivatalt, majd amikor az tisztázza magát, veri a nyálát, hogy a sározása "következmények nélkül maradt". A nagyobb szégyen, hogy egyes áljobber hozzászólók szerint ez így rendben van. Szégyen.
Zokni
2014. október 01. 10:47
Nem tudom, ki ez, valami bértollnok nyilván, de amint behívom a megfelelő oldalakat, rögtön kiderül, hogy hazudik. Hazudik abban, hogy "deviancia népszerűsítő-támogató-mentegető" magatartásról lenne szó, mert arról csak akkor lenne, ha megengednék a házi marihuána termesztését, és eltekintenének a drogos állapotban történő biciklizés büntethetőségétől... Hazudik - bár itt már finomít - abban, hogy a beadvány írójával egyeztettek volna az állásfoglalás időpontját illetően, illetve, hogy kifejezetten kampányidőszakra tetették volna át a megjelenést, úgy, ahogy a foggalmam sincs milyen alapon "magyar nemzet" nevet viselő röplap immár évek óta teszi... Hazudik abban is, hogy az inkriminált ügyben erősen érintett polgármestert* NEM a törvény, a morál, és a jóérzés megsértése kapcsán nevezi meg, hanem a szokásos buta szajkózását - az ország legtöbbet érő embere lemondásra felszólítása mellett - idézi, aki a társadalmi konfliktusok enyhítését szolgáló intézményt éppenséggel eme konfliktusok otthonaként emlegeti. Csakúgy, ahogy Orbán főnökük (mindannyijuké) a NEMZETI MEGBÉKÉLÉS (!!???) jegyében folytat immár négy éve harcot a delíriumos rémképeivel. Nyilván a jó kis házi barackpálinka hatása alatt... Említettem a figura státuszát, mely valahol a seggbe száradt ürülék, és a pórázon mozgatott bábkutya között lehet, ezért már várom, hogy a közeljövőben mikor derül fény a szülei örökségéből finanszírozott palotaingatlan beszerzési ügyére... *ami azt illeti, a mester helyett a "pénisz" szó pontosabb lenne...
Paul Légère
2014. október 01. 10:00
Háttérhatalmak, Pilhál, félsz leírni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!