Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Egy dúlt úr...

2014. november 17. 18:45

Kedves elnök úr, eljön még az az idő, amikor másik nemzeti parlament fog ülésezni a Duna partján, ahol senkit sem fog zavarni a nemzeti színű mellett Európa zászlaja.

2014. november 17. 18:45
Friss Róbert
Népszava

„Az egész hihetetlen volna, így a XXI. század tízes éveiben, egy uniós tagország parlamentáris rendszerében. Hihetetlen volna az egész, ha nem a magyar parlament házelnöke, Kövér László fideszes politikus lenne a groteszk történet főszereplője. De megtörtént: a parlament, e szabadon választott, népképviseleti törvényhozói testület hétfői ülésének kezdetén a Ház elnöke arra utasította a teremszolgákat, hogy haladéktalanul vigyék ki a patkóból »a fölös számú zászlókat«.

A fölös lobogó történetesen az uniós zászló volt.

Erre »kisebb felzúdulás támadt«. Nem vonult ki üvöltve tiltakozva az ellenzék, nem obstruált zajongva, zörögve, csattogva hajnalig.

»Kisebben felzúdult.«

Kövér kommentálta is a zúgolódást: megérti, ha a szocialisták mindig csak valamilyen színű zászlóval együtt tudják elfogadni a nemzeti lobogót, »hol vörössel, hol kékkel, de ez most a magyar nemzeti parlament, tetszik tudni, itt a magyar nemzeti lobogónak van helye. Ha majd egy másik nemzeti parlament ülésezik itt, akkor más lesz a rend.«

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Willard
2014. november 18. 12:47
Ez az Egydultúr olyan, mint egy óizlandi név :)
ormányos csillós
2014. november 18. 10:27
Ez a gyűlöletzsidó viszont még az izraeli zászlót is behozatná a Parlamentbe.
Necoure Yamakee
2014. november 18. 08:30
Ezeknek a belpesti antimagyaroknak mindig más zászló es más segg kell. Egyszer vörös, masszor kék,ma lényeg, hogy unió legyen, meg csillag. Most éppen sárga.
slomovicz
2014. november 17. 23:11
Javasolom a szerzőnek hogy nyugodtan dugja föl magának, az uniós zászlót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!