Hahó, Luxusfidesz, a pénz nem boldogít!

2014. december 18. 21:29

Nem látom jól, hogy mi van mögötte. Munka? Finesz? Kitartás? Erő? Életveszély? Piac? Megméretés? Rajongás? Évszázadok?

2014. december 18. 21:29
Gazda Albert
Cink

„Viszont akkor miért kúr fel Szijjártó Péter háza, Lázár János órája, Habony Árpád táskája? Három dolog miatt.

  1. Nem látom jól, hogy mi van mögötte. Munka? Finesz? Kitartás? Erő? Életveszély? Piac? Megméretés? Rajongás? Évszázadok? Ahogy nézem, a fentiek közül csak a gátlástalanság maradt. Hozzá lehet tenni a közel levést a közös kondérhoz.

  2. A többiről, akiket felsoroltam, sok minden mást nem tudok. Úgy egyébként nem bántanak, ritkán látom-hallom, mit művelnek, mit mondanak. Ezek meg mondják és teszik minden nap, szopás szopás követ, és a szemük sem áll jól.

  3. Nem erre szerződtek. Elvben. (Azt mondjátok, Árpád nem is szerződött? Kellett volna neki, ha már egy országgal szórakozik, nem?) Félre ne értsetek, nincsenek illúzióim politikailag, romantikus alkatom ellenére ezért is bírom megúszni rajongás és gyűlölködés nélkül ezt a szokásosnál is ostobább belpolitikai szezont. Tudom, hogy a közjó fikció, és hogy az elmúlt 25 évben nagyon kevesen voltak vezető pozícióban olyanok – nulla ez a szám? –, akik bármit gondoltak volna róla. Azt is tudom, hogy a luxusnak komoly a vonzereje, ittam kétezer dolláros Chateau Petrust, igaz, csak két korty jutott belőle, és nem is kellett kifizetnem, de abban a pillanatban menőnek éreztem magamat. Azt is tudom, hogy minden korábbi garnitúrának megvoltak a maguk pénzeszsákjai, kik így szerezték a lét, kik úgy, a luxusbaloldalozásnak is mélyen gyökerező hagyományai vannak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. december 19. 13:31
Fel nem érem, hogy lehetett ez az ember szerkesztő bárhol, akárhol is?
anaphylaxiás sokk
2014. december 19. 10:58
Nem értem miért szidjátok szegény cinkes újságírót. Tényleg nem a pénz boldogít! Hanem a kamat!
BőröndÖdön
2014. december 19. 10:22
Felkapaszkodott,újgazdag,vidéki gyerekek fújják azt a bizonyos szelet,remélem átmenetileg...
Peter8811
2014. december 19. 07:19
Bréking nyúz! "Elképesztő mennyiségű mumifikált holttestre bukkanhattak kutatók egy titkos egyiptomi temetőben." Holokauszt volt, kezdhetik az egyiptomiak gyűjteni a pénzt a túlélőknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!