Gyurcsány önkritikája tiszteletreméltó dolog, de Debreczeni megdicséri a Jobbikot

2015. február 02. 00:30

Ezek után joggal kérdezheti magától bármely antirasszista állampolgár: mi most a DK álláspontja romakérdésben?

2015. február 02. 00:30
Szabó Rebeka
Facebook

„Évértékelőjén Gyurcsány Ferenc azt mondta Pásztor Albert támogatása kapcsán: »Rosszul döntöttem. Nem lehet antirasszistának lenni, annak is kell látszani«. Az önkritika tiszteletreméltó dolog egy politikusnál, de kissé megkérdőjelezi, hogy Debreczeni József, a DK alelnöke legutóbbi, romákkal foglalkozó politikai vitairatában többek között megdicséri a Jobbikot, és azt fejtegeti, hogy a »liberális véleményterror« miatt nem lehet őszintén beszélni a romakérdésről. Ezekután joggal kérdezheti magától bármely antirasszista állampolgár: mi most a DK álláspontja romakérdésben?

Dr. Erőss Gábor - új, bal, zöld elnökségi tagunk korábbi cikke a témában:
http://nol.hu/velemeny/ciganyutra-ment-a-dk-1508433
http://parbeszedmagyarorszagert.hu/…/dk-es-romak-politikai-…

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2015. február 02. 12:43
Na melyik brancstól eredeztethető az orsósózás? Egyem a lelkedet. :)
oskar
2015. február 02. 12:28
"Ezek után joggal kérdezheti magától bármely antirasszista állampolgár: mi most a DK álláspontja romakérdésben?" Rebeka! Ha még nem esett volna le. Ha az érdeke úgy kívánja akkor azt mondja: Én kommunista vagyok! Én imperialista ellenes vagyok! Én kapitalista vagyok! Én cigány vagyok! Én zsidó vagyok! Én Putyinnal vagyok! Én Putyin ellen vagyok! Én pásztorral vagyok! Én nem vagyok Pásztorral! ....meg Charlie is vagyok! Vajon mi lesz még Gyurcsány?????
Morgen
2015. február 02. 11:52
Nohát, nohát! Rebinél már Debreczeni is tényező, csakhogy szerepelhessen! Mi van Zuglóban? Ja, az csak pénzkereső állás?
puszika
2015. február 02. 11:32
Olyan jól elvagytok egymással ti a "demokretikus" pártok! Miért nem kérdezed meg te magad Rebi? Nagy műsor lenne,tán még az ATV is közvetítené!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!